MILOVAN TADIĆ MIKSA OSUĐEN NA TRI GODINE ZATVORA: Saradnik Velje Nevolje krvnički pretukao Slobodana Vukića ispred "Tilta" - presudom mu smanjena kazna!

Autor:

Hronika

01.11.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novom postupku veštak je ocenio za razliku od ranije da smrt Vukića nije usledila kao posledica povreda, pa je kazna smanjena sa pet i po na tri godine zatvora.

MILOVAN TADIĆ MIKSA OSUĐEN NA TRI GODINE ZATVORA: Saradnik Velje Nevolje krvnički pretukao Slobodana Vukića ispred "Tilta" - presudom mu smanjena kazna!

Foto: e stock

Milovan Tadić Miksa

Milovan Tadić (33) zvani Miksa, osuđen je na tri godine zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda nanetih Slobodanu Vukiću 2015. godine ispred noćnog kluba "Tilt" u Beogradu, nakon kojih je muškarac preminuo u bolnici.

Danas je okončano ponovljeno suđenje po prethodno oborenoj presudi kojom ga je isto veće Višeg suda  u Beogradu osudilo na pet i po godina zatvora.

U novom postupku veštak je ocenio za razliku od ranije da smrt Vukića nije usledila kao posledica povreda koje mu je Tadić naneo.

Nikola Ristović branilac Milovana Tadića smatra da je kazna neprimerena i najavljuje žalbu na presudu.

- Pošto nismo čuli na izricanju presude ni kratko obrazlozenje ne znamo kako je presuđeno. Svakako smatramo da nije dokazan umišljaj za tešku telesnu povredu, te da je bilo u nužnoj odbrani. Stoga je kazna previsoka - rekao je Ristović za Republiku

Miksa je 2015. godine radio kao šef obezbeđenja noćnog kuba "Tilt" kada je pretukao Slobodana Vukića koji je potom od zadobijenih povreda preminuo.

Naime, Vukić je bio u provodu u ovom klubu i u jednom trenutku oborio je čaše sa šanka zbog čega ga je obezbeđenje izbacilo napolje. Dok su ga držali i vukli, udarali su ga po glavi. Kada je izbačen Slobodan se vratio na ulaz i počeo da viče: "Ko me je udarao?" Tada je, prema navodima iz optužnice, Tadić izašao ispred kluba i šutnuo ga nogom u stomak.

Povređeni muškarac je pao na zemlju u bolovima i ubrzo je prevezen u Urgentni centar gde je utvrđeno da mu je pukla slezina i oštećena jetra. Pao je u komu iz koje se više nije budio, a preminuo je na Božić, 7. januara 2016. godine.

Tadić je inače i jedan je od uhapšenih pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i bivši je verenik starlete osuđene za organizovanje međunardone prostitucije Tijane Maksimović poznatije kao Tijana Ajfon, koja je takođe saslušana zbog veza sa grupom Velje Nevolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading