SIN BANETA IVKOVIĆA SASLUŠANJE ČEKA U PRITVORU: Obilazio automobil na pešačkom prelazu, pa pokosio staricu! Ovo su SVI DETALJI nesreće!

Autor:

Hronika

20.10.2023

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinu Baneta Ivkovića određeno zadržavanje jer je nakon nesreće pobegao sa lica mesta.

SIN BANETA IVKOVIĆA SASLUŠANJE ČEKA U PRITVORU: Obilazio automobil na pešačkom prelazu, pa pokosio staricu! Ovo su SVI DETALJI nesreće!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Sin političara i bivšeg ministra Baneta Ivkovića, kome je policija danas odredila zadržavanje zbog izazivanja saobraćajne nesreće, biće priveden u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje.

Kako saznajemo, tužilaštvo je u međuvremenu naložilo da se skinu snimci sa svih kamera, da se utvrdi kretanje vozila do dolaska na mesto nezgode, kao i posle, ali i ko je pozvao Hitnu pomoć.

-Takođe, biće obavljen razgovor sa oštećenom, ukoliko to dozvoljava njeno zdravstveno stanje, sa svedocima, ali i sa vozačem sivog vozila koje je okrivljeni obilazio ispred pešačkog prelaza - objašnjava izvor Republike.

Podsetimo, Ivković mlađi je juče oko 8.20 časova na pešačkom prelazu udario automobilom staricu i pobegao sa lica mesta. Njemu je zbog toga određeno zadržavanje do 48 časova.  

Nesrećnoj ženi lekari su konstatovali prelom kuka i druge povrede, koje su okarakterisane kao teške.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading