EKSKLUZIVNO! BRAT UBIJENOG DEJANA IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Slađana imala dete sa NJEGOVIM UBICOM!

Autor:

Hronika

09.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, osumnjičene da su 5. avgusta oko 5,30 časova ove godine nasmrt pretukli Dejana Paunovića (33), a onda njegovo telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili.

EKSKLUZIVNO! BRAT UBIJENOG DEJANA IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Slađana imala dete sa NJEGOVIM UBICOM!

Foto: Društvene mreže

Zlatko Paunović, brat ubijenog Dejana Paunovića (33) iz Klokočevca, čije je ubistvo naručila njegova supruga Slađana Paunović (28), ispričao je za portal Republika.rs, da brak njegovog brata i snaje nije bio harmoničan, a da je njegova supruga dobila dete sa njegovim ubicom. On je rekao da ništa nije naslućivalo da će se zločin dogoditi, ali da je otkriven zato što su monstrumi ipak ostavili tragove za sobom.

- Problem je što ja ne mogu da uzmem decu, dosta je tu stvari. Najmlađe dete nije njegovo, a ja ne bi odgajao to dete, jer je ono Srećkovo, čoveka koji je ubio mog brata. I dok je bila sa njim u braku, znala je da nosi dete njegovog druga - naveo je Zlatko za portal Republika.rs

NIJE PATILA ZA NJIM

Da nešto nije u redu, Dejanov brat je posumnjao odavno. 


- Indicija je postojala, ali niko nije mogao dokaže da je to učinila. Videlo se po reakcijama da ona nije patila za njim, kao što bi svako za svojim mužem. Sa njim je provodila toliko vremena, rodila decu, a na njenom licu se nije mogla videti iskrena tuga. Vešto se pretvarala, ali uvek sve dođe na svoje. Planirala je da nakon što ga ubiju živi sa Srećkom, da će tad biti slobodna. On je bio prvi komšija i drugar mog brata, živeli su jedni do drugih - objašnjava Zlatko za portal Republika.rs

Eshumacija Dejanovih posmrtnih ostataka biće izvršena u toku nedelje.

- Biće to ovih dana. Nisam mogao da poverujem da je bila spremna na ovo. Ona je uvek bila čudna, njen karakter je uvek bio odvratan i odbojan. Uvek je bila čudna, i evo šta se dogodi - priča Dejanov brat.

Kako kaže naš sagovornik, njihova deca sada su smeštena kod Slađaninog oca i majke, a da li će se tu zadržati odlučiće nadležni.

- Nakon svega kada se utvrdi koje će kazne dobiti ubice mog brata, deca će valjda biti prebačena u sredinu koja će biti zdrava za njih. Pitanje je da li tamo imaju uslove, i kakvi su oni zaista. Oni su tamo smešteni nakon što se saznalo za krvavi zločin.  Moja majka je od tog dana u šoku, ne može da dođe na sebi, nije joj dobro - objašnjava brat za portal Republika.rs

REŽIRALI SAOBRAĆAJKU

Da podsetimo, policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, osumnjičene da su 5. avgusta oko 5,30 časova ove godine nasmrt pretukli Dejana Paunovića (33), a onda njegovo telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili. Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Srećko M. (25) i sedamnaestogodišnji Miloš P. terete se da su po prethodnom dogovoru sa Slađanom, Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali i napali nedužnog čoveka. Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana udarili ga više puta. Dejan je od zadobijenih povreda preminuo, a njegovo telo su ubacili u auto i inscenirali saobraćajnu nesreću. 

U prvi mah mnogi su poverovali da je Dejan nastradao u saobraćajki. Kako su mediji tada prenosili, sve se dogodilo dan nakon što su Dejan i sada uhapšena Slađana proslavili godišnjicu braka. 

ĆERKA NAPUNILA OSAM MESECI NA DAN ZLOČINA

Slađana Paunović ispričala je 5. avgusta za portal Republika.rs da je njihova ćerkica tog dana napunila osam meseci. 


- Danas moja ćerka puni osam meseci. Umesto da slavimo, mi plačemo. Deca stalno pitaju gde je tata, što ga nema, ne znam kako da im kažem da ga nikada više neće videti. Umesto da se veselimo, mi organizujemo sahranu - pričala je Slađana tog dana kada se ubistvo i dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading