PRODUŽEN PRITVOR OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO U FUTOGU: Sud odlučio da ostanu iza rešetaka!

Autor:

Hronika

26.09.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritvor je određen za L.N, R.O, G.B, svi iz Futoga i D.D. iz Novog Sada, produžen je pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

PRODUŽEN PRITVOR OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO U FUTOGU: Sud odlučio da ostanu iza rešetaka!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Viši sud u Novom Sadu produžio je za još 30 dana pritvor četvorici osumnjičenih za pucnjavu u kojoj su ubijeni 24. avgusta u Fruškogorskoj ulici, u Futogu, Nikola Š. (19) i Miloš M. (20).

- Pritvor je određen za L.N, R.O, G.B, svi iz Futoga i D.D. iz Novog Sada, produžen je pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo i jer su način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli do uznemiravanja javnosti - rekla je za Tanjug portparol Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu mladića od 19 i 20 godina u Futogu, dok se N.L. sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading