IDENTIFIKOVANA JEDNA OD DVE ŽENE U SLUČAJU "TUNEL": Podgoričanka pomagala Srbima da kopaju

Autor: Republika

Hronika

23.09.2023

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga utvrđuje da li je ona zloupotrebila položaj jedne ženske osobe koja radi u Višem sudu

IDENTIFIKOVANA JEDNA OD DVE ŽENE U SLUČAJU "TUNEL": Podgoričanka pomagala Srbima da kopaju

Foto: Vlada Crne Gore/R.Koprivica

Prokopan tunel

Podgorička policija identifikovala je jednu od dve ženske osobe koje se, navodno, dovode u vezu sa osobama osumnjičenim u slučaju "tunel", potvrđeno je nezvanično za portal Dan od izvora bliskog istrazi.

Identifikovana je Podgoričanka K. B. Naime, istraga utvrđuje da li je ona zloupotrebila položaj jedne ženske osobe koja radi u Višem sudu

Za sada, protiv ovog lica nema krivične prijave i istraga je i dalje u toku. Policija proverava svaku sumnju i operativna saznanja. Tek treba da se utvrdi dokle je njen kontakt išao i da li je eventualno došlo do osnova sumnje da je izvršeno neko krivično delo. 

Takođe, za sada nema zvaničnih i potvrđenih informacija da je vozač iz zgrade Višeg suda na bilo koji način povezan sa ovim slučajem i za sada nema krivične prijave protiv tog lica.

Podsećamo, za kopanje tunela i probijanje zida depoa Višeg suda osumnjičeni su, za sad, srpski državljani Veljko Marković (32), njegov stric Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32) iz Loznice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading