KOROMANU ZABRANJEN PRILAZAK DEVOJCI: Oglasilo se Drugo osnovno javno tužilaštvo nakon jezivog nasilja!

Autor:

Hronika

22.09.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema našim saznanjima, Koroman je najpre verbalno, a potom i fizički napao i pretukao bivšu devojku.

KOROMANU ZABRANJEN PRILAZAK DEVOJCI: Oglasilo se Drugo osnovno javno tužilaštvo nakon jezivog nasilja!

Foto: Nebojša Mandić

Ognjen Koroman, bivši fudbalski reprezentativac, priveden je juče zbog nasilja u porodici.  Sumnja se da je verbalno, a potom i fizički nasrnuo na bivšu emotivnu partnerku Anu Mićić i udario je u predelu rebara. Koroman je alkotestiran, a utvrđeno je 0,54 promila alkohola u organizmu.

Drugog Osnovno javno tužilaštvo se oglasilo se saopštenjem u kome navode da nema elemenata krivičnog dela, a fudbaleru su izrečene mere zabrane prilaska. 

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Dana 21.9.2023.godine, nakon prijave za nasilje u porodici A.M., protiv bivšeg emotivnog partnerka O.K, a s obzirom da je A.M prilikom davanja izjave u nadležnoj policijskoj stanici izjavila da ne želi da se protiv O.K pokreće krivični postupak, nitibi s istom pridružila, već da samo želi da joj on više ne prilazi i da je „ostavi na miru“, da nisu prijavljene ma kakve povrede žrtve, niti se obraćala za lekarsku pomoć.

Dežurni javni tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu se izjasnila da u prijavljenim radnjama nema elemenata krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, ali je vršena procena rizika, te je od strane PS, shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, učiniocu O.K izdato naređenje o izrečenim hitnim merama zabrane približaanja i komunikacije sa žrtvom u trajanju od 48 sati, nakon čega je Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za produženje hitnih mera u trajanju od 30 dana.

Podsetimo, bivši fudbaler Crvene zvezde, reprezentativac i učesnik opozicionih takozvanih protesta protiv nasilja Ognjen Koroman (45) uhapšen je juče ujutro nakon što je nasrnuo na bivšu partnerku Anu M.


Prema našim saznanjima, Koroman je najpre verbalno, a potom i fizički napao i pretukao bivšu devojku.

- On je devojku udario u predelu rebara. Kad ga je policija privela, testiran je na prisustvo alkohola u krvi. Utvrđeno je da je imao 0,54 promila u organizmu - kaže izvor blizak slučaju.

Ekipa Srpskog telegrafa razgovarala je na licu mesta s komšijama i majkom povređene Ane.
- Zgranuta sam - rekla je kratko, još u šoku, Anina majka.

Komšije su nam otkrile da ovo nije prvi put da se u tom stanu dešavaju incidenti.

- Nije prvi put da je galama. Svašta se dešavalo. On je ludak. Dolazio je na vrata pijan i drogiran i pretio, ovo nije iznenađenje - rekao nam je jedan komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading