STRAVIČNO REKETIRANJE U SMEDEREVU! "Pozajmio" muškarcu 18.000 evra - iznudio mu 30.000!

Autor:

Hronika

19.09.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući brzoj i odlučnoj akciji kriminalista, osumnjičeni su identifikovani i uhapšeni.

STRAVIČNO REKETIRANJE U SMEDEREVU! "Pozajmio" muškarcu 18.000 evra - iznudio mu 30.000!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Policija u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, izvela je uspešnu akciju hapšenja S. A. (29) i D. M. (36), oba stanovnika Smedereva, zbog ozbiljnih optužbi za iznudu i zelenaštvo.

Osumnjičeni D. M. suočava se sa ozbiljnim optužbama za iznudu i zelenaštvo. Prema navodima iz istrage, u maju ove godine, D. M. je pozajmio 18.000 evra od muškarca iz Beograda. Međutim, situacija je postala komplikovana jer je D. M. navodno postavio visoku mesečnu kamatu od čak 30 procenata.

Kako se navodi, tokom narednih meseci, D. M. i njegov saučesnik, S. A., iznudili su dodatnih 30.000 evra od ovog muškarca. Još strašnije, sumnja se da su koristeći pretnje pištoljem, od žrtve iznudili dodatnih 5.000 evra.

Zahvaljujući brzoj i odlučnoj akciji kriminalista, osumnjičeni su identifikovani i uhapšeni. Obojici je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading