OVO SU KRVNICI UHAPŠENI U SARAJEVU! KAO PRST I NOKAT SA BELIVUKOVIM KLANOM! Kriminal na najvišem stupnju, strah i trepet među VRAČARCIMA - hteli da sruše vrh BEOGRADSKE POLICIJE?! (FOTO)

Autor:

Hronika

18.09.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni, Dušan Jovanović Giba i Darko Dulović, iznajmili su više stanova u vrhu zgrade Sarajevo Towera.

OVO SU KRVNICI UHAPŠENI U SARAJEVU! KAO PRST I NOKAT SA BELIVUKOVIM KLANOM! Kriminal na najvišem stupnju, strah i trepet među VRAČARCIMA - hteli da sruše vrh BEOGRADSKE POLICIJE?! (FOTO)

Foto: Profimedia, Shutterstock

Vesti iz Sarajeva stigle su s vestima o hapšenju dvojice Srba koji su se nalazili na Interpolovoj poternici, a njih dvojica se dovode u vezu sa Veljom Nevoljom i Darkom Šarićem. Hapšenje je izvršila policija MUP-a Kantona Sarajevo uz pomoć OSA-e, koja je pomogla u lociranju i razotkrivanju osumnjičenih.

Osumnjičeni, Dušan Jovanović Giba i Darko Dulović, iznajmili su više stanova u vrhu zgrade Sarajevo Towera.

Egzekutor sa Krfa 

Hapšeni Dušan Jovanović "Giba" Povezan s Veljom Nevoljom i Darkom Šarićem, Javno Imenovan Kao Egzekutor u Ubistvu na Krfu

Bojan Hrvatin, svedok-saradnik u procesu koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, javno je izneo informacije o ubistvu dvojice "škaljaraca" na Krfu u julu 2020. godine. Prilikom svedočenja, Hrvatin je otkrio imena osoba koje se dovode u vezu s ovim zločinom, uključujući Dušana Jovanovića zvanog "Giba."

Foto: Ilustracija: republika.rs, Tanjug/R.Prelic, E/stock, starsport

 

Dušan Jovanović Giba se dovodi u vezu sa klanom Veljka Belivuka, poznatijim kao Veljko Belivuk, ali i sa Darkom Šarićem. Mediji u Srbiji su objavili u novembru prošle godine da je Dušan Jovanović planirao i atentat i na Veselina Milića, načelnika beogradske policije, a sve su otkrile Skaj poruke.

Dušan Jovanović se takođe dovodi u vezu sa vođom "vračaraca" Nikolom Vušovićem Džonijem i saradnikom Dariom Đorđevićem Deksterom. Takođe se povezuje sa Darkom Šarićem.

Pored Dušana Jovanovića, uhapšen je i Darko Dulović. Apelacioni sud u Beogradu je u junu potvrdio presudu Višeg suda, oslobodivši Darka Dulovića optužbi za pomaganje u teškom ubistvu Siniše Milića Bosketa, koji je bio blizak saradnik Luke Bojovića.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

 

Dulovićev okršaj sa Belivukom 

Beograđanin Darko Dulović (31), optužen je za pomaganje u brutalnoj likvidaciji Siniše Milića Bosketa, koji se nalazio u automobilu dignutom u vazduh pre tri godine u Beogradu, dok je čekao zeleno svetlo na semaforu. 

Dulović se još kao maloletnik, u oktobru 2007. godine, našao na stranicama "crne hronike" nakon što je na ranjen na splavu "Blejvoč". Naime, Dulović i njegov drug Bojan M, koji je takođe bio maloletan, pokušali su da uđu na splav, ali im obezbeđenje nije dozvolilo. Otišli su, ali su ubrzo vratili sa drugovima i naoružani šipkama i kamenjem.

U tom sukobu, Veljko Belivuk, koji je radio u obezbeđenju splava navodno je pištoljem udario po glavi Bojana M. a zatim i metalnom barskom stolicom, dok je Dulovića ranio u nogu.

Obe ove osobe su tražene od strane Interpola i druge države. Trenutno se sprovode istražne radnje kako bi se utvrdile njihove aktivnosti u Bosni i Hercegovini i da li su planirali likvidacije drugih osoba.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading