IZ KREVETA ME DIGLO! ODJEKNULO JE KAO PROŠLI PUT: Meštani nakon eksplozije u Leštanima uznemireni, još nisu zaboravili da su pre dve godine poginula TRI RADNIKA, a sada...!

Autor:

Hronika

16.09.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plašio sam se da je neko poginuo, pre dve godine su nastradali mladi - ispričao je muškarac iz Leštana nakon eksplozije.

IZ KREVETA ME DIGLO! ODJEKNULO JE KAO PROŠLI PUT: Meštani nakon eksplozije u Leštanima uznemireni, još nisu zaboravili da su pre dve godine poginula TRI RADNIKA, a sada...!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialivebeograd/mojbeograd

Eskplozija u Leštanima

Jutros oko 6 sati u kompleksu firme "EDePro" u Leštanima doslo je do eksplozije na radnoj mašini za proizvodnju raketnog goriva.

- Odjeknulo je kao bomba, ovo je drugi put za dve godine da se to dešava - rekla je za portal Republika.rs meštanka Leštana. 

- Iz kreveta me je digla strašna eksplozija. Odjeknulo je kao i prošli put. Sirene su odzvanjale, Hitna pomoć, policija... Plašio sam se da je neko poginuo, pre dve godine su nastradali mladi - ispričao je muškarac koji živi nedaleko od fabrike u Leštanima u kojoj se danas dogodila eksplozija.

- Fabrika se otvorila nekoliko meseci nakon prošle eksplozije. U toj firmi radi dosta ljudi iz Leštana - ispričao je on, piše Blic.

Republika

Foto: instragram.com/printscreen/serbialive_beograd

Leštane

Prema prvim informacijama na radnoj mašini za proizvodnju raketnog goriva došlo je do pregrevanja ulja, što je izazvalo eksploziju na samoj mašini.

Pripadnici sektora za vanredne situacije su obezbedile mesto eksplozije, a prema prvim informacijama nema povređenih, ni žrtava.

Podsetimo, eskplozija se desila u fabrici u kojoj je pre dve godine takođe došlo do eksplozije u kojoj su poginula tri radnika fabrike, a 16 povređeno.

Fabrka "Edepro" proizvodi rakete za protivgradnu odbranu, a 2021. godine do eksplozije je došlo u magacinu površine od 240 metara kvadratnih u kome je bilo uskladišteno 500 raketa sa po 30 kilograma raketnog goriva.

Podsetimo, u eksploziji u fabrici u kojima se pravi protivgradne rakete i municija Leštanima na licu mesta poginula su dva radnika M.J. i M.S. Kasnije, u bolnici, preminuo je i treći radnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading