DRAGANA NEMA VEĆ MESEC I PO DANA: Policajci, lovci, dobrovoljci i prijatelji pretražuju svaki pedalj terena ali traga nema, Zlatibor na nogama (FOTO)

Autor:

Hronika

13.09.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan je poslednji put viđen prvog avgusta u ataru sela Dobroselica.

DRAGANA NEMA VEĆ MESEC I PO DANA: Policajci, lovci, dobrovoljci i prijatelji pretražuju svaki pedalj terena ali traga nema, Zlatibor na nogama (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Dragan Dučić (54) nestao je prvog avgusta u selu Dobroselica nedaleko od Zlatibora. Kako je ispričala njegova ćerka Jelica Udovičić za portal Republika.rs ni posle skoro mesec i po dana nema nikakve vesti o njemu.U potragu uključile su se mnoge institucije, lovci koji su pretražili svaki pedalj terena, dobrobovoljci, prijatelji i policija, ali ni na kakav trag o Draganu nisu naišli.

Kako smo već pisali nesrećnom čoveku trag se gubi prvog 1.avgusta, a zadnji put video ga je meštanin sela u kome je muškarac živeo.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nestali Dragan

On je 29. jula otišao od komšije Milana, kod koga je boravio kada je boravio u selu i radio. Njemu je tada saopštio da ide da kosi travu. Videvši da je pao mrak, a da njega nema Milan je pokušao da stupi u kontakt sa njim, ali nije uspeo. Dragana nije bilo ni sutradan. Milan, komšija kod koga je dan pre nestanka prespavao nestali Dragan odlučio je da ga potraži otišavši naredni dan tri kilometra dalje od prijatelja Ace, u njegovu kuću. Aca mu je rekao da je da je video nestalog Dragana prvog avgusta u svojoj kući u kojoj ne inače ne živi, u koju je, igrom slučaja, tada došao sa sestrom na odmor, iz tog razloga je Milan i odlučio da ode kod Ace - priča Jelica Udovičić.

Kako kaže dodatna misteriju u celom slučaju je ta da je desna strana lica njenog oca bila u ranama.

On je Milanu tad rekao da je vukao neku građu i da je pao sa konja, pravdavši se da nije zadobio teške povrede i da je mogao da prođe i gore. Svima nam je čudno, rekao je da ide da kosi, da će ići da vuče drva, ništa nije ni počeo da radi. Nije mogao da padne, jer tu građu nije ni vukao. Tačno je da je nekada voleo da popije, ali nikada se nije desilo da nije mogao da korača, jedino da se okliznuo pa da ga je bilo sramota da kaže. Mi mislimo da se krije odnosno da ima neki problem za koji ne znamo - priča ćerka nestalog Dragana.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ćerka Jelica više od mesec dana čeka informacije o ocu

Misteriozni auto u selu kidnapovao Dragana?

Na dan kada je poslednji put viđen nestali Dragan, kako tvrdi njegova ćerka Jelica Udovičić u selu se pojavio čudan automobil,

- U selu prvog avgusta pojavila su misteriozna kola koja su se samo provozala okolo i odmah izašla iz sela. Postoji mogućnost da ga je možda neko kidnapovao, ili da je možda u njih samovoljno ušao, a da nikome nije hteo da se javi. On nije bio obučen za izlazak, i da je hteo da ode sa tim autom javio bi se, ovako možda je i otet - priča za Republiku ćerka nestalog Zlatiborca Jelica Udovičić. 

Kako tvrdi Udovičićeva njen otac nije imao problema sa finansijama, odnosno da je zarađivao koliko mu je potrebno za život. Osim što se bavio vučom građe, voleo je životinje, koje su mu zbog terena sa kojih je izvlačio građu bili i potrebni.

Ništa nije ukazivalo da ima neprijatelje. Mi ne možemo da znamo da li je nekom nešto dugovao, odnosno mi nemamo takva saznanja.  On je mnogo divan čovek, mi smo se periodično čuli, on nije hteo nikada da bude napadan. Ako mu nešto treba pozove, a ako mu ne treba, on se našali "da li si još nešto htela". Kako mi je rekao čiča, on je pokušavao da stupi sa njim u kontakt u poslednjih mesec dana, ali nije uspeo, i da mu je cela priča sumnjiva - ispričala je za Republiku.rs ćerka nestalog Dragana Dučića za kojim se i dalje traga.

Ukoliko vidite Dragana ili imate bilo kakva saznanja o njegovom nestanku javite najbližoj policijskoj stanici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading