OD BRANKA VEĆ ČETIRI DANA NEMA NI TRAGA: Pretražuje se teren u Berišićima, čeka se da se spusti vodostaj reke, pa onda...

Autor:

Hronika

18.06.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali smo par dojava da je otac viđen u obližnjem selu i na autobuskoj stanici u Čačku, ali na žalost te dojave su bile lažne - kaže Miloje, sin Branka Jovčića.

OD BRANKA VEĆ ČETIRI DANA NEMA NI TRAGA: Pretražuje se teren u Berišićima, čeka se da se spusti vodostaj reke, pa onda...

Foto: RINA/ Privatna arhiva

Branko Jovčić

Već četiri dana nema ni traga, ni glasa od Branka Jovčića (68) iz gornjomilanovačkog sela Berišići. Za njim i dalje intenzivno tragaju porodica, prijatelji i komšije.

- Pretražujemo teren u okolini, ali nema rezultata. Padavine su konačno stale, čekamo još malo da se spusti vodostaj reke, pa da nastavimo pretraživati i taj teren. Imali smo par dojava da je otac viđen u obližnjem selu i na autobuskoj stanici u Čačku, ali na žalost te dojave su bile lažne, rekao je za RINU Brankov sin Miloje.

Branko je nakon smrti supruge u porodičnoj kući živeo sam, ali porodica ga je svakodnevno obilazila. Taj dan kad je nestao, Miloje je zatakao otvorena vrata, ali i praznu kuću.

- Pre dve godine oboleo je od demencije. Ja sam ga svakodnevno obilazio, kao i tog dana kad je trebalo da primi terapiju, ali od njega nema ni traga ni glasa. Od tog momenta svi smo u potrazi za njim, rekao je Miloje.
On dodaje da ga je poslednji put video komšija kako ide ka autobuskoj stanici ka centru varošice i od tada mu se gubi svaki trag.

Ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o Branku, porodica moli da jave najbližoj stanici policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading