NIKAKVA TRAGEDIJA NEĆE PREKINUTI LETOVANJE! Deo putnika iz niškog autobusa nakon stravične nesreće kod Soluna otputovao za Stavros!

Autor:

Hronika

11.09.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema Milosavljevićevim rečima, deo putnika koji su želeli da nastave svoje letovanje upućen je autobusom za Stavros.

NIKAKVA TRAGEDIJA NEĆE PREKINUTI LETOVANJE! Deo putnika iz niškog autobusa nakon stravične nesreće kod Soluna otputovao za Stavros!

Foto: Protothema.gr

Nesreća u Grčkoj

Putnici iz niške turističke agencije "Ski&Sun" koji su juče doživeli stravičnu saobraćajnu nesreću na putu za Stavros nakon što je njihov autobus učestvovao u sudaru na auto-putu Atina-Solun, blizu graničnog prelaza Evzoni, upućeni su na lečenje u Solunu. Bojan Milosavljević, vlasnik agencije, pružio je informacije o stanju putnika nakon ove tragične nesreće.

Prema Milosavljevićevim rečima, deo putnika koji su želeli da nastave svoje letovanje upućen je autobusom za Stavros, gde je i inače bilo planirano njihovo letovanje. Takođe, istakao je da je 15 putnika iz autobusa te agencije i dalje zadržano na lečenju u Solunu, dok je jedan putnik odlučio da napusti bolnicu uz pratnju predstavnika agencije.

Nakon tragične nesreće, agencija "Ski&Sun" je preduzela sve neophodne korake kako bi obezbedila pomoć i podršku svojim putnicima. Milosavljević je naglasio da je prioritet agencije briga o putnicima i njihovom zdravlju i sigurnosti.

Saobraćajna nesreća na auto-putu Atina-Solun uzrokovala je ozbiljne povrede kod mnogih putnika, a nekoliko osoba je nažalost izgubilo život. Međunarodna zajednica i relevantne vlasti su brzo reagovale na nesreću i pružile pomoć povređenima.

U bolnici u Solunu zadržano je 15 putnika, neki su otpušteni njih sedmoro, osmoro. Zadržani su putnici koji imaju prelome i oni kojima su potrebne dalje analize. Za sada nema teže povređenih ili ugroženih, koliko imam informacije. Jedan putnik je odlučio da iz Soluna krene sa predstavnicom iz bolnice do Kilkisa gde se nalazi najveći broj putnika - rekao je sinoć Milosavljević.

Milosavljević je rekao da je cela grupa putnika u Kilkisu, i da su neki tamo prebačeni iz bolnice u Polikastru da bi bili na istom mestu.

- Dobro su, lakše su povrede u pitanju kod nešto više od 40 ljudi. Suvlasnik agencije je sa njima. Čekaju da budu smešteni na odredište, kao i putnici koji su u Solunu ili da se vrate kući. Kako ko želi - rekao je on.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading