DRAJZEROVA IH SPOJILA, MONSTRUOZNE BATINE IH RAZDVOJILE! Majka jecajući ne prestaje da brani SVOGA SINA: Pokojne mi ćerke, na žensko ne bi ruku digao! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj je otkriven nakon što je devojka, sa teškim povredama, prevezena u bolnicu, a lekari su obavestili policiju.

DRAJZEROVA IH SPOJILA, MONSTRUOZNE BATINE IH RAZDVOJILE! Majka jecajući ne prestaje da brani SVOGA SINA: Pokojne mi ćerke, na žensko ne bi ruku digao! (VIDEO)

Foto: Printscreen/drustvene mreze

Kuća u kojoj je mučena Ana

Muškarac po imenu N.G. iz Obrenovca uhapšen je pod ozbiljnim optužbama da je držao devojku zaključanu u svojoj kući i da ju je tokom tog perioda brutalno tukao i zlostavljao.

Policija ga tereti za krivična dela protivpravnog lišenja slobode i teške telesne povrede opasne po život. Slučaj je otkriven nakon što je devojka, sa teškim povredama, prevezena u bolnicu, a lekari su obavestili policiju o slučaju.

Foto: Printscreen/drustvene mreze

 

Ekipa Srpskog Telegrafa i Republike je došla do kuće strave u kojoj se zločin odvio. Majka nasilnika je dala ekskluzivnu izjavu za Republiku.  Ljiljana G. majka uhapšenog Nemanje iz Bariča tvrdi da je njegova devojka otišla iz njihove kuće nepovređena.

- Bila je tu oko mesec dana. Lečila se u Drajzerovoj, kao i moj sin. Nikada ih nisam čula da se svađaju, a kamoli tuku. Bili su na spratu, a ja ispod. Pokojne mi ćerke, nikada ne bih dala da bilo ko preda mnom udari žensko - govori Ljilja za Republiku jecajući.

Foto: Printscreen/drustvene mreze

 

Ona kaže da je ceo avgust viđala Anu M. svaki dan i da je uvek bila raspoložena.

- Pa kako je bila zatočena, a ja je vidim svaki dan kako izlazi napolje, u radnju, kod lekara... Često su išli na pecanje i u šetnju. Ne znam šta joj bi, da priča takve priče. Ne znam kako ću ovo da preživim - priča majka u očaju.

- Naša vrata su otključana, zaključavaju se samo noću, mogla je da ode kada je htela - priča.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading