VOZAČ KOJI JE IZGOREO, SA ĆERKOM NIJE BIO U DOBRIM ODNOSIMA: Njoj pozlilo od bola kad je čula da joj je otac poginuo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan J. nije bio u dobrim odnosima sa ćerkom Tarom J., njoj se slošilo kad je čula za tragediju.

VOZAČ KOJI JE IZGOREO, SA ĆERKOM NIJE BIO U DOBRIM ODNOSIMA: Njoj pozlilo od bola kad je čula da joj je otac poginuo!

Foto: Facebook

Dejan J. iz Debeljače napravio je stravičnu saobraćajnu nesreću kada je na auto-putu Miloš Veliki ušao u kontra-smer svojim automobilom ''fiat punto'' i tom prilikom u punoj brzini udario u automobil D.P. (30). 

Dejan je poginuo kada se njegovo vozilo zapalilo, dok je njegov suvozač Nenad K. završio sa teškim telesnim povredama. 

Republika

Foto: Facebook

Dejan J.

Ekipa Republike posetila je Debeljaču i njegov porodični dom. Kako smo saznali, ćerka poginulog Dejana, Tara J. živi u Crepaji kod verenika, a njene komšije kažu da su je kobnog dana videle kako sa izabranikom odlazi na motoru u grad.

Takođe, Tara J. danas nije bila kod kuće, sprema sahranu i nema snage da daje izjave, a njene komšije su nam otkrile potresne detalje.

- Ni ona sama ne zna zašto se to desilo. Pozlilo joj je od bola kad je čula da joj je otac stradao, iako nisu bili u dobrim odnosima. Ipak je to otac kakav god da je. Za tragediju joj je javio Nenadov brat. Čuli smo da je Dejan sav izgoreo u autu i da je još davao znake života kada su ga izvukli, ali da je preminuo na putu do bolnice - ispričala je jedna komšinica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading