TEŽAK UDES NA PUTU KA KRALJEVU! Povređeni hitno prevezeni u bolnicu - evo šta su rekli iz ambulante!

Autor:

Hronika

29.08.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o prirodi povreda biće poznati nakon završene opservacije.

TEŽAK UDES NA PUTU KA KRALJEVU! Povređeni hitno prevezeni u bolnicu - evo šta su rekli iz ambulante!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Tokom popodnevnih sati, dogodila se ozbiljna saobraćajna nesreća na magistralnom putu Čačak - Kraljevo, u kojoj su učestvovale dve osobe i zadobile povrede. Dve starije žene, starosti 80 i 50 godina, su povređene u ovom udesu i prevezene su vozilom Hitne pomoći u Opštu bolnicu u Čačku.

Prema informacijama iz Opšte bolnice u Čačku, obe povređene žene su primljene na Urgentno odeljenje, gde je u toku dijagnostika povreda.

Dve starije žene (80) i (50) iz udesa primeljene su na Urgentno odeljenje Zdravstvene ustanove i u toku je dijagnostika njihovih povreda. Trenutno su stabilno i nisu životno ogrožene. Nakon završene opservacije znaće se svi detalji njihovog zdravstvenog stanja - potvrđeno u Opštoj bolnici u Čačku.

Trenutno se njihovo stanje smatra stabilnim i nisu životno ugrožene. Detalji o prirodi povreda biće poznati nakon završene opservacije.

Uviđaj na mestu nesreće izvodili su pripadnici saobraćajne policije kako bi utvrdili sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta. U međuvremenu, saobraćaj je bio usporen zbog uviđaja, što je rezultiralo većim kolonama vozila na tom delu magistralnog puta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading