IZBODEN MUŠKARAC U SURČINU: Napala ga grupa momaka!

Autor:

Hronika

26.08.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je izjavio da su mu telesne povrede na granici između Surčina i Novog Beograda, nanela tri ili četiri nepoznata muška lica, koja su ga napala nožem.

IZBODEN MUŠKARAC U SURČINU: Napala ga grupa momaka!

Foto: shutterstock

Nož

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u četvrtak uveče u Surčinu u blizini poznate benzinske pumpe, zatekli su muškarca Z. F. (47) koji je zadobio dva površinska uboda u predelu leđa, i jednu posekotinu u predelu leve nadlaktice.

On je izjavio da su mu telesne povrede na granici između Surčina i Novog Beograda, nanela tri ili četiri nepoznata muška lica, koja su ga napala nožem.

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj.

Podsetimo, početkom meseca dogodio se pokušaj ubistva u Martonošu kod Kanjiže, kada su trojica muškaraca Ć. P. (50), H. P. (41) i S. K. (39) nakon svađe, zadali više ubodnih rana po telu tridesetogodišnjeg K.C., takođe iz tog mesta, i naneli mu teške telesne povrede.

Krvavi napad na nesrećnog meštanina, trojica osumnjičenih, koji su nakon napada uhapšeni, izvršili su ispred jedne lokalne prodavnice oko 19 časova. Tokom jezivog napada, muškarac K. C. je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Zbog ozbiljnih povreda i više ubodnih rana po leđima i vratu, povređeni čovek je operisan u subotičkoj Opštoj bolnici, u kojoj je zbrinut odmah nakon napada. 

Inače, osumnjičene muškarce uhapsila je kikindska policija, zbog sumnje da su počinili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading