"ŽELIM DA NIJEDNA MAJKA VIŠE NE PLAČE ZA SVOJIM DETETOM": Oglasila se majka Nevene (20) koju je pre šest meseci ubio muž policajac u Grockoj!

Autor:

Hronika

23.08.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majčino srce je uvek tamo gde je njeno dete - napisala je majka ubijene Nevene.

"ŽELIM DA NIJEDNA MAJKA VIŠE NE PLAČE ZA SVOJIM DETETOM": Oglasila se majka Nevene (20) koju je pre šest meseci ubio muž policajac u Grockoj!

Foto: Društvene mreže

Nevena Bekić sa majkom

Ivana Bekić, majka Nevene Bekić (20) koja je ubijena 11. februara ove godine, oglasila se potresnom porukom povodom 6 meseci od smrti njene ćerke.

Nevenu je, da podsetimo, službenim pištoljem ubio njen suprug Đorđe P. (28), mladi policajac koji je kad je ubio suprugu odmah je prosudio i sebi.

- Majčino srce je uvek tamo gde je njeno dete. Moje je za jednu trećinu oslabilo onog dana kada je tvoje totalno stalo. Najtužnijih 6 meseci u mom životu - ovim rečima oglasila se na društvenim Nevenina majka i dodala:

- Prošla sam svašta za ovaj najteži period. Težinu koju nosim u grudima znam samo ja. Kada čujem da kažu da se ,,držim dobro" pomuti mi razum i dođe mi da poželim svima, samo jedan dan života,da se i oni ,,drže dobro", ali neću dozvoliti da zloba preovlada u meni. Trudiću se da se izborim sa svim komentarima ma kakvi oni bili. Ogromna snaga je potrebna u meni da se izborim sa svim emocijama koje se menjaju brzinom svetlosti u samo jednoj minuti. Raspadam se pa se ponovo sastavljam. I ne,niko ne može da razume ako i sam nije doživeo...

Kako je napisala uz Neveninu fotografiju, boriće se kako bi se jednog dana sa njom sastala.

- Boriću se tako ko zna koliko dugo, a nije ni bitno,neka traje i večno. Samo sada jača za sve borbe i putešestvije koje život nosi. Deo mene je ojačao u trenutku kada sam svoj život MORALA da nastavim dalje i ako se isti taj deo i ugasio. Nastaviće da se bori jer moja jedina želja jeste da se sa njom sastanem jednoga dana i da je grlim i iz zagrljaja ne pušam, a za to vredi živeti koliko god da je potrebno. Neno,voli te majka - napisala je neutešna žena.

Ivana je ranijem u svojoj ispovesti za Kurir, ispričala da bi volela da je neke stvari u vezi sa Nevenom i Đorđem i njihovim odnosom uradila drugačije.

- Želim samo da nijedna majka ne više ne plače za svojim detetom. Trenutno sve prolazim ponovo, po ko zna koji put, kroz sve i nisam baš najbolje, ali se trudim da budem dobro zbog dece, Neveninih sestara - rekla je Ivana za Kurir i dodala:

- Sada sam sigurna da bih je više zvala, mešala se, tražila objašnjenja za čudna ponašanja, ne bih joj nikada dopustila da prolazi i podnosi sve samaa. Znam gde sam pogrešila, mislila sam da znam sve o njenom životu i nisam insistirala da mi se otvara za svako čudnije ponašanje. Možda sam mogla da joj pomognem, samo da sam znala kako.

Nevena i Đorđe, inače, bili su u braku nepunih godinu dana kada su se javili i prvi problemi, ali niko od porodice i prijatelja nije ni slutio na tragediju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading