OGLASILA SE PREDSEDNICA VLADE BIH: Sa tužnim rečima se oprostila od stravično nastradalih ŽRTAVA!

Autor:

Hronika

11.08.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom bekstva imao je još jedan prenos uživo na Instagramu, ispričavši kako je izvršio ubistva. Nakon toga je pred policajcima izvršio samoubistvo.

OGLASILA SE PREDSEDNICA VLADE BIH: Sa tužnim rečima se oprostila od stravično nastradalih ŽRTAVA!

Foto: www.profimedia.rs

Predsedavajuća Veća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto (HDZ) izrazila je saučešće porodicama ubijenih osoba u Gradačcu. Pozvala je na institucionalno sprečavanje nasilja nad ženama.

Krišto se oglasila nakon što je Nermin Sulejmanović, koji je od ranije poznat policiji po vršenju krivičnih dela, ubio nevenčanu suprugu, jednog muškarca i njegovog sina. Kako su saopštili nadležni, ranio je tri osobe.

- Šokirana sam današnjim događajima u Gradačcu i brutalnošću samog nasilja. Moje misli su s porodicama ubijenih i lokalnom zajednicom. U ime Veća ministara i lično izražavam duboko saučešće i saosećanje s boli i patnjama porodica ubijenih i ranjenih. Sprečavanje nasilja nad ženama i nasilja u porodici su teme kojima se sve institucije u Bosni i Hercegovini moraju hitno i aktivno posvetiti - poručila je Krišto.

Sulejmanović je sam čin ubistva uživo prenosio na društvenoj mreži Instagram, a nakon toga se dao u bekstvo. Sulejmanović je sam čin ubistva uživo prenosio na društvenoj mreži Instagram, a nakon toga se dao u bekstvo. Tokom bekstva imao je još jedan prenos uživo na Instagramu, ispričavši kako je izvršio ubistva. Nakon toga je pred policajcima izvršio samoubistvo.

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić (SDP) je izjavio da poslije ovoga ostaje pitanje kako sprečiti ovakve stvari. Pozvao je na to da se ulože maksimalni napori u institucionalnoj borbi protiv nasilja i kriminala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading