SVI KOJI SU VELIČALI UBICU I GNUSNI ZLOČIN, BIĆE ISPITANI I PROCESUIRANI! Resorno ministarstvo izdalo naredbu povodom TRAGEDIJE u Gradačcu!

Autor:

Hronika

11.08.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od svih osoba koja su svojim porukama podržale ubicu, biće zatraženo da podnesu izveštaj.

SVI KOJI SU VELIČALI UBICU I GNUSNI ZLOČIN, BIĆE ISPITANI I PROCESUIRANI! Resorno ministarstvo izdalo naredbu povodom TRAGEDIJE u Gradačcu!

Foto: Instagram/iron_bb24

Nakon stravičnog višestrukog ubistva u Gradačcu koji je duboko potresao javnost BiH, te nakon što je to sve objavljeno na društvenoj mreži Instagram, nadležni su odlučili preduzeti korake shodno tome.

Naime, kako je saopštio šef Kabineta federalnog ministra unutrašnjih poslova Ervin Mušinović, resorni ministar će naložiti nadležnim organima preduzimanje adekvatnih koraka u procesuiranju osoba koji su na društvenim mrežama podržale ubicu i veličale njegove postupke, prenosi Klix.ba.

- Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak zatražiće od Federalne uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona da ispituje sve osobe koje su na društvenim mrežama, a nakon stravičnih ubistava u Gradačcu, podržavale ubicu i veličale zločin koji je počinio - potvrdio je Mušinović.

Takođe, od svih osoba koja su svojim porukama podržale ubicu, biće zatraženo da podnesu izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

- Ovo se posebno odnosi na komentare pojedinaca objavljene na dva video snimka, a koji su uklonjeni od strane inspektora Federalne uprave policije i MUP-a TK. Takođe, biće zatraženo da se protiv svih lica, za koja se utvrdi da su počinila krivično delo gnusnim porukama podrške ubici, podnesu izveštaji o počinjenom krivičnom delu - dodaje Mušinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading