OVO JE MARIJA KOJU JE DEČKO BACIO SA ŠESTOG SPRATA ZGRADE NA KOSOVU! Otac ispričao potresne detalje, isplivao i snimak UBICE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.08.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je nesrećna devojka koju je dečko bacio sa terase, pa se pojavio i snimak ubice.

OVO JE MARIJA KOJU JE DEČKO BACIO SA ŠESTOG SPRATA ZGRADE NA KOSOVU! Otac ispričao potresne detalje, isplivao i snimak UBICE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Argentinska državljanka Marija K.U. (27) ubijena je u Lipljanu, kada ju je dečko bacio sa terase na šestom spratu zgrade. Ona je na Kosovo i Metohiju došla sa dečkom, identifikovanim kao Endrit Nika, švajcarskim državljaninom poreklom sa Kosova, koji ju je, kako se sumnja, bacio sa terase 3. avgusta, prenosi Blic.

Naime, sumnja se da je došlo do svađe između njih dvoje, kada ju je on bacio sa terase.

 

 

Ona je hitno prebačena u Klinički centar gde je preminula od zadobijenih povreda. Osumnjičenom je određen pritvor u trajanju od mesec dana dok se ne utvrde sve okolnosti događaja.

Inače, Marija se prošle godine preselila u Evropu, a kako njen otac navodi ćerka mu je zasigurno ubijena. Istakao je i da je nesrećna devojka u Španiju otputovala 1. novembra u potrazi za boljom budućnošću.

-Živela je u Barseloni dva ili tri meseca dok nije upoznala ovog čoveka i otišli ​​su da žive zajedno u Švajcarskoj - rekao je Fakundo za kanal TN.

 

 

Par je otputovao na Kosovo da prisustvuje venčanju brata osumnjičenog i roditelji su znali za to.

- Poslala nam je snimke svadbe na kojoj je bila. Izgledala je dobro, srećno - otkrio je otac njen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading