UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! BAHATI VOZAČ POKOSIO DEVOJKU NA PEŠAČKOM! Začula se škripa kočnica i PRASAK - žena nepomično ležala na zemlji! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.08.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil udario ženu na pešačkom prelazu, pojavio se jeziv snimak nesreće.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! BAHATI VOZAČ POKOSIO DEVOJKU NA PEŠAČKOM! Začula se škripa kočnica i PRASAK - žena nepomično ležala na zemlji! (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Uznemirujući snimak

 

 

Danas se u Ulici Gospodara Vučića u Beogradu dogodila stravična nesreća kada je vozač automobila marke ''Renault Megan'' pokosio devojku na pešačkom prelazu.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama i koje je zabeležio vozač drugog automobila vidi se trenutak kada je devojka zakoračila na kolovoz kako bi prešla ulicu na pešačkom prelazu, kada je na nju naleteo automobil, te se čuje škripa kočnica i stravičan udarac koji je uznemirio javnost.

Prema prvim informacijama, devojka je u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar, dok stepen njenih povreda nije poznat, prenosi Telegraf.

Devojka je, prema prvim informacijama, svesna i komunikativna prevezena u Urgentni centar, ali stepen njenih povreda za sada nije poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading