TUŽILAŠTVO ISTRAJNO U SVOJIM ZATEVIMA: Traže produženje pritvora ujaku Uroša Blažića!

Autor:

Hronika

20.07.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored ujaka U.B. u pritvoru se nalazi i njegov otac R.B. i brat od ujaka B.G

TUŽILAŠTVO ISTRAJNO U SVOJIM ZATEVIMA: Traže produženje pritvora ujaku Uroša Blažića!

Foto: MUP Srbije

Hapšenje Uroša Blažića

Više javno tužilaštvo u Smederevu predložilo je sudu da produži pritvor G.G., ujakuUroša Blažića osumnjičenog da je u okolini Mladenovca ubio osam, a ranio 12 osoba, potvrđeno je za Tanjug u tom tužilaštvu.

Tužilaštvo je predložilo da se G.G. produži pritvor za još 30 dana. Pritvor mu je nakon hapšenja određen zbog postojanja okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, čije ispitivanje predstoji u istrazi, kao i s obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju na uznemirenje javnosti.

Osumnjičeni je u tužilaštvu izneo odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela. G.G. je osumnjičen za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom G.G. se stavlja na teret da je u pomoćnim objektima svog domaćinstva u mestu Viniše, u Kragujevcu, neovlašćeno držao veću količinu vatrenog oružja, municije i delova za oružje, pri čemu je u jednom od tih objekata 5. maja pronađen i lišen slobode okrivljeni U.B. U.B. se sumnjiči za krivična dela teško ubistvo, nedozvoljena proizvodna, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, otmica i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Pored ujaka U.B. u pritvoru se nalazi i njegov otac R.B. i brat od ujaka B.G.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading