OVAKO JE KOSTA DOVEDEN NA SASLUŠANJE: Nije imao lisice na rukama!

Autor:

Hronika

18.07.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović je doveden u civilnom odelu bez lisica na rukama u zgradu Palate pravde na saslušanje u procesu protiv oca.

OVAKO JE KOSTA DOVEDEN NA SASLUŠANJE: Nije imao lisice na rukama!

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović i Vladimir Kecmanović

Kosta Kecmanović svedoči danas u procesu koji se vodi protiv njegovog oca Vladimira Kecmanovića, a kako saznaje portal Republika.rs u Palatu pravde nije doveden u lisicama.

Ipak, ispred Palate pravde i u samoj zgradi su dodatne mere obezbeđenja. Svuda su raspoređeni policajci, a ima i onih u civilu.

Kosta se uključio na saslušanje putem video-linka i bio je bez lisica na rukama. Kako saznaje portal Republika, Kosta Kecmanović ne pokazuje ni ovaj put nikakvu emociju. Potpuno je hladan, bez mimike na licu.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Policija ispred Palate pravde

Da podsetimo, počelo je ispitivanje Koste Kecmanovića u svojstvu svedoka putem video-linka u Palati pravde od strane Višeg javnog tužilaštva u postupku protiv oca.

Pitanja Kosti Kecmanoviću će postavljati tuzilac, punomoćnici oštećenih i branilac okrivljenog Vladimira Kecmanovića.

Kosta Kecmanović se nalazi u Klinika za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu odakle se na saslušanje javio putem video-linka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading