OVO JE MALIŠA KOJI JE UHAPŠEN ZBOG NADRILEKARSTVA: Pogledajte kako je patosirao ljude (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

14.07.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On tvrdi da ima isceliteljske moći odnosno da je u stanju da snagom energije i vere pomogne ljudima koje je zadesila neka nesreća.

OVO JE MALIŠA KOJI JE UHAPŠEN ZBOG NADRILEKARSTVA: Pogledajte kako je patosirao ljude (VIDEO)

Foto: facebook.com/Malisa Simic

Mališa Simić

Čovek koga je policija uhapsila u Medveđi zbog sumnje da se bavi nadrilekarstvom i nadriapotekarstvom je Mališa Simić (46), koji se na društvenim mrežama predstavlja pod pseudonimom "Misterija – Istina".

 

 

On tvrdi da ima isceliteljske moći odnosno da je u stanju da snagom energije i vere pomogne ljudima koje je zadesila neka nesreća, prenose Novosti.

Simić je grupne terapije iz svog doma uživo prenosio na Fejsbuku, a u poslednjem snimku navodi da ga je zvala policija radi izjave zbog čega je pripremio advokate i svedoke koji bi trebalo da potvrde njegove navodne isceliteljske moći.

Foto: facebook.com/Malisa Simic

 

Ovaj čovek je "lečio" širom zapadne Evrope, a od kada je iz Francuske stigao u rodni kraj njegov dom „opsedaju“ stotine ljudi, ali i Srba iz svih delova naše zemlje, pa i inostranstva.

U Medveđi pričaju da je Simić navodno plaćao ljude da tokom seanse glume kako padaju u nesvest kako bi ostali poverovali u njegove moći. Priča se i to da je od svega napravio biznis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading