"PALA" OPTUŽNICA ZA NASILNIKA IZ SURČINA! U kafani nemilosrdno pesničio sugrađanina u glavu - potom uzeo flašu i udarao ga njome!

Autor:

Hronika

12.07.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svađe Z. M. je prvo pesnicom udario M. R. u glavu, a potom mu staklenom flašom opet zadao udarac, od kog je izgubio ravnotežu i pao na pod.

"PALA" OPTUŽNICA ZA NASILNIKA IZ SURČINA! U kafani nemilosrdno pesničio sugrađanina u glavu - potom uzeo flašu i udarao ga njome!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Protiv Z. M. iz Surčina (41) Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog jer u noći između 7. i 8. maja u ugostiteljskom objektu „Vitinka“ na Carini u Smederevu, pretukao M.R. (32 godine).

Z. M. je nakon svađe, prvo pesnicom udario M. R. u glavu, a potom mu staklenom flašom opet zadao udarac, od kog je izgubio ravnotežu i pao na pod.

Dok je ležao na tlu, Z.M. je nastavio da zadaje udarce rukama i nogama. Tom prilikom oštećeni M. R. je zadobio brojne lake telesne povrede u vidu hematoma, oguljotina i razderno nagnječnih rana po glavi i telu.

Optužnim aktom je predloženo da se Z.M. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 4 meseca.

Inače je za krivično delo laka telesna povreda, koja je naneta sredstvom podobnim da telo teško telesno povredi, zaprećena kazna zatvora od 30 dana do tri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading