PESNIČIO ADVOKATA U GLAVU, PA NAPRAVIO PAUZU DA POPIJE VISKI I "NACRTA LINIJU"! Vlasnik kafane iz PAKLA zaključao mučenog čoveka - hitno se oglasio MUP!

Autor:

Hronika

05.07.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku noći mu je pozlilo i počeo je da povraća, pa je advokat sačekao da zaspi i oko 6 ujutru je uspeo da otključa vrata i izađe iz stana.

PESNIČIO ADVOKATA U GLAVU, PA NAPRAVIO PAUZU DA POPIJE VISKI I "NACRTA LINIJU"! Vlasnik kafane iz PAKLA zaključao mučenog čoveka - hitno se oglasio MUP!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, saopštili su da su u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su V. J. (37) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela protivpravno lišenje slobode i napad na advokata.

On se sumnjiči da je u noći između 3. i 4. jula, u stanu u kom živi, zadao nekoliko udaraca četrdesettrogodišnjem advokatu, nedozvoljavajući mu da napusti stan. Advokat je uspeo da pobegne i događaj prijavi policiji koja je uhapsila osumnjičenog. V. J. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Uhapšeni V. J. je bio vlasnik jedne poznate begradske kafane, a advokat V. A. mu je u tom periodu davao pravne savete. Prema nezvaničnim informacijama, on je 3. jula pozvao advokata da dođe u njegov stan, navodeći da mu treba savet oko "imovine i porodičnih problema".

- Advokat je došao u njegov stan, ali ga je osumnjičeni zaključao i počeo da mu preti da će ubiti njega i njegovu porodicu "jer ga je izdao i radi protiv njega", potom je navodno konzumirao kokain i viski, a potom više puta udario advokata u glavu i telo - kažu.

U toku noći mu je pozlilo i počeo je da povraća, pa je advokat sačekao da zaspi i oko 6 ujutru je uspeo da otključa vrata i izađe iz stana - otkrivaju agoniju advokata i dodaje da je po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva uhapšenom određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti priveden na saslušanje.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading