DRUGA ŽRTVA NESREĆE KOD NIŠA: Vozač traktora preminuo - lekari mu se borili četiri dana za život, ali nažalost nisu uspeli!

Autor:

Hronika

03.07.2023

15:50 >> 15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos naporima lekara, pacijent Zvonko Đokić koji je povređen u nesreći prilikom prevrtanja traktora, podlegao je povredama - saopštio je UKC Niš.

DRUGA ŽRTVA NESREĆE KOD NIŠA: Vozač traktora preminuo - lekari mu se borili četiri dana za život, ali nažalost nisu uspeli!

Foto: RINA

Traktor

Vozač traktora Zvonko Đokić (53) koji je zadobio povrede opasne po život 29. juna u prevrtanju traktora u Leskoviku, podlegao je povredama u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, saznaje "Blic".

- Uprkos svim naporima lekara, pacijent Z.Đ., koji je povređen u nesreći prilikom prevrtanja traktora, podlegao je povredama danas, 03.07. u ranim jutarnjim satima, saopšteno je iz UKC Niš.

Kako je "Blic" pisao, na licu mesta je nastradao putnik u traktoru Najdan Krstić (56) iz Leskovika.

On se vraćao iz prodavnice u Rujniku gde je kupio hleb, kada ga je traktorom povezao komšija Zvonko.

Nesreća se desila na ulazu u selo, kada je traktor sleteo sa kolovoza u jarak pored puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran

04.07.2023 09:57

Traktor je poljoprivredna mašina, a ne taksi vozilo. Gde mu je sedeo putnik? Po selima je sve manje registrovanih i ispravnih traktora, a voze ih uglavnom ljudi bez dozvole. Kombajni su posebna priča. To vozi ko stigne i nema pametnija posla. Tu su i balavci koji noću jurcaju trotoarm sa neregtrovanim mopedima i motorima, bez dozvole, a neosvetljeni. Niko se ne buni, svima lepo, a kada se desi nesreća kuknjava do neba.