NIKO NIJE ZAŠTIĆEN: Čeka se odluka tužioca da li će nasilnik iz Batajnice biti uhapšen!

Autor:

Hronika

15.06.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uzela izjave od svih aktera sa snimka, a evo šta će biti sa nasilnikom iz Batajnice.

NIKO NIJE ZAŠTIĆEN: Čeka se odluka tužioca da li će nasilnik iz Batajnice biti uhapšen!

Foto: printscreen

Nasilje u Batajnici

Društvenim mrežama se širi snimak nasilja nad detetom koje se dogodilo u Batajnici, a portal Republika.rs saznaje da je slučaj prijavljen policiji.

- Slučaj su prijavili policiji. Policija je uzela izjave od svih aktera sa snimka i sačinila službene beleške - saopšteno je za naš portal.

Saslušani su i dečak kojeg na snimku za vrat steže muskarac, kao i otac tog dečaka.

Kako saznajemo, čeka se eventualno povredna lista i jos jedan nalaz i odmah će sve prikupljeno biti dostavljeno Trećem osnovnom javnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Kada se pojavila informacija o nasilju nad detetom u Batajnici, pojedini mediji su preneli vest da je nasilnik aktivista SNS-a Milan Bojović iz Batajnice. Odmah je počela spekulacija da nasilnik nije iza rešetaka jer je član vladajuće stranke.

Prema informacijama do kojih je došao portal Republika.rs, protiv aktera događaja su preduzete sve zakonske mere, te se može zaključiti da niko nije zaštićen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading