POLICIJA OTKRILA SVE DETALJE PUCNJAVE U ŠKOLI U LUKAVCU: Čim smo dobili poziv, na licu mesta zatekli smo OVO, dete nema ni punih 14 godina!

Autor:

Hronika

14.06.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranjavanje je potvrdio i otac upucanog nastavnika Ismet Osmanović.

POLICIJA OTKRILA SVE DETALJE PUCNJAVE U ŠKOLI U LUKAVCU: Čim smo dobili poziv, na licu mesta zatekli smo OVO, dete nema ni punih 14 godina!

Foto: Twitter/Printscreen

Dečak star nepunih 14 godina G.M. pucao je jutros u nastavnika osnovne škole u Lukavcu. Prema prvim informacijama, on je želeo da se osveti, jer je prebačen u drugu školu zbog lošeg vladanja.

U školi je upucan Nedim Osmanović, sin Ismeta Osmanovića, nekadašnjeg poslanika SDA u Parlamentu BiH.

On je zadobio tešku povredu vrata i nalazi se na operaciji.

- Odmah po zaprimanju prijave, izlaskom policijskih službenika PU Lukavac na lice mesta događaja, zatečeno je dete za koje se sumnja da je pucalo iz vatrenog oružja, te su zatečeni odbačeno vatreno oružje i dr. predmeti - saopšeno je iz MUP-a  na vanrednoj konferenciji.

- Dete (starosti nepunih 14 godina) se nalazi pod policijskim nadzorom u prostorijama PU Lukavac, dok se vatreno oružje i ostali odbačeni predmeti obezbeđuju do otpočinjanja uviđaja. U pucnjavi je povrijeđeno jedno lice, N.O. (1985) iz Lukavca, zaposleni JU OŠ Lukavac grad koje je tom prilikom zadobilo teže telesne povrede konstatovane na Klinici za hirurgiju, a prema trenutnim informacijama povređeni je podvrgnut operativnom zahvatu na Klinici za ORL koja je još u toku - dodali su iz MUP-a.

Osumnjičeni je pod nadzorom policijskih službenika PU Lukavac.

- Obezbeđenje mesta događaja vrše policijski službenici PU/PS Lukavac, a uviđaj pod nadzorom dežurnog Tužioca KTTK-a koji se nalazi na licu mesta izvršiće istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK i OKP PU Tuzla. Na licu mesta nalazi se i Tužilac za maloletnike. U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti dece i maloletnika u krivičnom postupku, nismo u mogućnosti dati više informacija - saopćeno je.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading