UZNEMIRIJUĆE FOTOGRAFIJE SRBINA RANJENOG NA SEVERU KIM: Krvave ruke Galjaka pogođenog bojevom municijom (FOTO)

Autor:

Hronika

30.05.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Galjak je povređen bojevom municijom kada je na njega pucao pripadnik kosovske policijske službe.

UZNEMIRIJUĆE FOTOGRAFIJE SRBINA RANJENOG NA SEVERU KIM: Krvave ruke Galjaka pogođenog bojevom municijom (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Među 52 povređena pacijenta koji su tražili pomoć u KBC Kosovska Mitrovica, velika većina ima povrede od gumenih metaka, šok bombi i suzavca, kao i od udaraca Kforovih vojnika čizmama i palicama, a najteže je povređen Dragiša Galjak na koga je pucao pripadnik kosovske policije.

Od tih 52, troje zašlužuju najveću pažnju, među njima je Dragiša Galjak, koji ima dve prostrelne rane, jednu u predelu leve polovine karlice, a drugu u predelu kažiprsta leve šake. On je najteže povređen - rekao je juče direktor KBC Kosovska Mitrovica doktor Zlatan Elek.

Foto: Privatna arhiva

 

On ističe da je Galjak povređen bojevom municijom kada je na njega pucao pripadnik kosovske policijske službe. Druga dvojica koji su zadobili ozbiljnije povrede, kaže doktor, odbili su da budu hospitalizovani.

Drugo dvoje povređenih koji su odbili da budu hospitalizovani su doktor Dragiša Milović, zamenik direktora KBC, koji je zadobio više povreda u predelu grudnog koša, leđa, trbuha, gornjih i donjih ekstremiteta. Te povrede su nanete udarcima čizmama i palicama od strane Kforovih vojnika. Povređen je i Časlav Soforonijević koji ima povrede od gumenih metaka u predelu levog slabinskog predela i nagnječanja koji su posledica udaraca u predelu grudnog koša, vrata, ekstremiteta i trbuha - naveo je Elek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (19)

Loading
Novak

30.05.2023 11:42

Udaraju na goloruke ljude, sram vas bilo

Ana

30.05.2023 12:07

Kurti želi da protera Srbe sa KiM i svesno pokušava da izazove nemire.

Andrijana

30.05.2023 12:33

Bolje bi Kurtiju bilo da se ovaj covek sto pre oporavi.

Maja

30.05.2023 12:33

Kurti želi rat, zato nije ni hteo da formira ZSO.