JASNO JE DA SU NAPADI KRENULI OD DEMONSTRANATA: Beširi podržava proteste u Beogradu, a krivi Srbe za eskalaciju na KIM (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.05.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ideolog protesta u Beogradu krivi Srbe za eskalaciju situacije na KiM.

JASNO JE DA SU NAPADI KRENULI OD DEMONSTRANATA: Beširi podržava proteste u Beogradu,  a krivi Srbe za eskalaciju na KIM (VIDEO)

Foto: TV N1 printscreen

Naim Leo Beširi, ideolog protesta u Beogradu za eksalaciju krize na KiM krivi Srbe, navodeći da su "Albanci samo došli na posao, a da su Srbi prvi napali i naneli zlo NATO vojnicima!".

- Dođete na posao, izabrani ste kao gradonačelnik i onda ljudi dođu da protestuju protiv toga što ste vi došli na taj posao. Sačekali su da se vrate ovi iz Beograda, da to organizuju i onda vidite ne samo zabrinute građane, što je sasvim okej, nego vidite i neke vrlo epidemiološki svesne muškarce sa maskama i istim kačketima, deluju da imaju potrebu da nekome naude - navodi direktor Instituta za evropske poslove Beširi za N1.

 

 

Kao da ova sramna izjava sama po sebi već nije bila dovoljna, nego je Beširi dodao i to da su goloruki demonstranti povredili po svemu sudeći američke vojnike.

- I video Koseva je i više nego jasan, ko je tu napao koga, jasno je da su napadi krenuli od strane protestanata, odnosno demonstranata i vidimo da su ozbiljne povrede načinjene i mađarskim i italijanskim vojnicima, sumnja se da je možda napravljeno neko zlo i američkim vojnicima - navodi direktor Instituta za evropske poslove Beširi za N1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Sanja

30.05.2023 10:39

Licemerje opozicije po ko zna koji put na delu!

moma

30.05.2023 10:52

Besiri je produzena ruka Aljbina Kurtija, cilj im je jasan, da proteraju Srbe sa KiM i uniste Srbiju.

Dusko

30.05.2023 10:58

Sramno je šta rade nasem narodu na KiM

dijana

30.05.2023 11:03

beširi je "zlikovac" u očima mu se vidi zlo prema narodu srpskom.