ŠOK ZBOG MASAKRA U BEOGRADU: Svetski mediji pišu o masovnom zločinu u osnovnoj školi (FOTO)

Autor:

Hronika

03.05.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski mediji preneli su vest o masakru u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, uz napomenu da su masovne pucnjave poput ove izuzetno retke u Srbiji.

ŠOK ZBOG MASAKRA U BEOGRADU: Svetski mediji pišu o masovnom zločinu u osnovnoj školi (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

To navodi američki CNN koji prenosi saopštenje Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije o ovom zločinu i objašnjava da se zločin desio na Vračaru, otmenom delu srpske prestonice.

Foto: printscreen/google

Svetski mediji pišu o masakru u Beogradu

 

Američka agencija AP takođe je prenela prve informacije o masakru, navodeći da ga je izveo tinejdžer u školi u centralnom delu Beograda.

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Britanski list Dejli miror među prvima je objavio tragičnu vest iz Srbije, navodeći da se srpska policija oglasila jutros saopštenjem o pucnjavi u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Foto: printscreen/MailOnline

Dejli mejl objavio vest na sajtu

Dejli mejl je takođe na svom sajtu preneo priču o tragediji u Beogradu, navodeći da je su učenici i čuvar ubijeni kada je 14-godišnji dečak otvorio vatru u školi. Britanski list prenosi navode srpske policije da je ubica koristio očev pištolj i da je uhapšen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading