JASMINA MU REKLA DA SE NEĆE UDATI ZA NJEGA, ON JE ISKASAPIO: Za ovaj zločin je dobio 14 godina (FOTO)

Autor:

Hronika

30.04.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovan i Jasmina su započeli romansu u vreme kada je njegova supruga operisana i hospitalizovana u Kliničkom centru u Beogradu.

JASMINA MU REKLA DA SE NEĆE UDATI ZA NJEGA, ON JE ISKASAPIO: Za ovaj zločin je dobio 14 godina (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Radovan R. je nasmrt nožem izbo Jasminu u njenoj kući u Beogradskoj ulici u Bariču

Zločin je zaprepastio ljude u Koceljevi, naročito u mestu Svileuva gde su oboje rođeni. 

Njega su mnogi poznavali u ovom kraju pošto je bio funkcioner u opštini Koceljeva, a Jasminu L, iako je davno otišla iz sela, udala se u Umku i zaposlila u Beogradu i danas pamte po iskonskoj lepoti.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ubica iz Bariča

 

Radovan i Jasmina su započeli romansu u vreme kada je njegova supruga operisana i hospitalizovana u Kliničkom centru u Beogradu. Jasmina je tamo radila kao servirka u kuhinji i našla se da pomogne s obzirom da su poreklom iz istog sela.

U noći ubistva Radovan se zaputio kod Jasmine nakon što mu je u telefonskom razgovoru tog dana rekla da neće doći kod njega u Šabac.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Barič, zločin

 

Merdevinama koje je poneo od kuće se popeo na terasu sa prednje strane kuće i ušao kroz otvorena balkonska vrata. Jasminu je zatekao u hodniku, a onda je za njom krenuo do dnevne sobe gde su počeli da se svađaju. Kada mu je rekla da se neće udati za njega on je potegao nož koji je poneo sa sobom.

Na telu nesrećne žene obdukcijom su utvrđene rane, ogulotine, sekotine i podlivi na vratu, nadlatkici, levoj butini, desnoj potkolenici i rukama, podseća Telegraf.

Branila se dok je imala snage, sve dok joj nož od 24 centimentra nije zario duboko u srce. Od ovog smrtonosnog uboda je iskrvarila i preminula.

Radovan se posle zločina vratio u Koceljevu, a potom krenuo u Šabac i usput pozvao telefonom zeta kojem je rekao da je ubio Jasminu i da će se ubiti na mostu na Savi.

Tamo ga je zatekla policijska patrola kako razgovara telefonom, a u trenutku kada je primetio policajce zakoračio je preko ograde mosta navodno da bi skočio u reku u koju bacio mobilni telefon. Policajci su mu prišli i stavili lisice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading