ODLOŽENO SUĐENJE BJELI ZA NAPAD NA ANTONIJEVIĆA: Oštećeni otputovao u Ameriku zbog ozbiljnog problema!

Autor:

Hronika

25.04.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjeloglićeva odbrana je imala primedbu na nekorektnost suprotne strane.

ODLOŽENO SUĐENJE BJELI ZA NAPAD NA ANTONIJEVIĆA: Oštećeni otputovao u Ameriku zbog ozbiljnog problema!

Foto: ST/N.Pančić, Tanjug/T. Valič

Dragan Bjelogrlić, Predrag Gaga Antonijević

Suđenje glumcu, reditelju i producentu Draganu Bjelogrliću pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, za krivično delo nasilničko ponašanje prema kolegi Predragu Gagi Antonijeviću ponovo je odloženo danas, iz istog razloga kao u februaru. Advokat iz kancelarije koja zastupa Antonijevića je sud obavestila da oštećeni nije pristupio na sud zbog bolesti supruge.

- Prilažem sudu dokaz da je Antonijević proši put izostao zbog snimanja filma u Budimpešti i kopije avionske karte koje dokazuju da je 22. 4. otputovao u Ameriku da bi brinuo o bolesnoj supruzi. On će se u Beograd, vratiti kako vidimo iz karte, 2. juna - rekla je advokat Mia Ostojić. 

Bjeloglićeva odbrana je imala primedbu na nekorektnost suprotne strane kada je Ostojićeva priznala da Antonijevićev odlazak nije bio iznenadan. 

- Iako poštujem Antonijevićeve razloge za odlaganje jer su zaista razumljivi i opravdani, smatramo da je nepoštovanje suda, suprotne strane i javnosti da punomoćnici nas ne obaveste o nemogućnosti oštećenog da dođe na suđenje - rekao je advokat Goran Draganić. 

Sudija je s tim u vezi opomenula advokata Antonijevića, a na molbu odbrane da ne zakazuje suđenje ranije odredila je da se glavni pretres nastavi tek 13. septembra.

Podsetimo, sukob Bjeloglića sa Antonijevićem desio se 23. avgusta 2021. godine u Nišu, pred više njihovih kolega.

Posle duže netrpeljivosti, Bjela je fizički napao Gagu, a Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu traži od suda da ga kazne sa šest meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading