TRAGEDIJA U IVANJICI: Prevozio drva traktorom, pa se svom silinom zakucao u kuću - poginuo na licu mesta, prizor je bio JEZIV!

Autor:

Hronika

24.04.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Ivanjice zadobio je ubrzanje na velikoj nizbrdici i od siline udara u kuću poginuo je na licu mesta.

TRAGEDIJA U IVANJICI: Prevozio drva traktorom, pa se svom silinom zakucao u kuću - poginuo na licu mesta, prizor je bio JEZIV!

Foto: RINA

Traktor

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom popodnevnevnih sati u Ivanjici, u zaseoku Šljivići, život je izgubio Š.T, kada je vozeći traktor kojim je prevozio drva, izgubio kontrolu nad njim i udario u kuću.

- Samo smo začuli jak udarac i kada smo izašli iz kuće zatekli smo jeziv prizor. Naš sugrađanin zadobio je ubrzanje na velikoj nizbrdici i od siline udara u kuću, poginuo je na licu mesta. Znali smo ga kao vrednog i poštenog čoveka, sve ovo nas je pogodilo - kažu meštani zaseoka Šljivići za agenciju RINA.

Na lice mesta pristigle su i ekipe vatrogasno-spasilacke jedinice, koje su nesrećno nastradalog Š.T. izvukli iz motornog vozila i konstatovali smrt.

Detaljnim uviđajem pripadnici saobraćajne policije utvrdiće tačne okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading