U NARUČJU DRŽALA DVOGODIŠNJEG SINA KAD JE JONEL UPUCAO! Stravični detalji napada na Lidiju, dozivala majku: Ne osećam ruku, uzmi dete!

Autor:

Hronika

23.04.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka teško povređene žene u Žitištu otkrila jezive detalje napada na njenu ćerku.

U NARUČJU DRŽALA DVOGODIŠNJEG SINA KAD JE JONEL UPUCAO! Stravični detalji napada na Lidiju, dozivala majku:  Ne osećam ruku, uzmi dete!

Foto: Facebook

Hajnalka Redai, majka Lidije S. (20), koju je upucao bivši partner Jonel V. (26) u Žitištu, za Informer kaže da joj je ćerka u trenutku kada je ranjena držala dete i da je ležala u lokvi krvi!

Jonel V. je uhapšen zbog sumnje da je subotu, oko 18.30 časova iz lovačke puške, iz neposredne blizine pucao i pokušao da ubije nevenčanu suprugu Lidiju S. sa kojom u vanbračnoj zajednici ima troje maloletne dece. On je uhapšen u trenutku kada se sam predao policiji, a do tada se krio na jednoj farmi na periferiji sela prema Krajišniku.

Hajnalka Redai, majka teško povređene devojke za Informer je objasnila da se sve dogodilo na ulici dok je Lidija u naručju držala dvogodišnjeg sina.

Raspravljali su se, on je tražio da mu se ona vrati ali kako na to nije pristala on je pucao iz lovačke puške i teško je ranio.  Lidija je posle silnih tortura, pretnji i porodičnog nasilja, odlučila da se vrati kod mene, a nevenčani suprug svakodnevno je zvao i molio da mu se vrati. Ubeđivao je da će se popraviti i biti dobar prema njoj i deci - kaže Lidijina majka za Informer.

Kako je navela ona je u trenutku pucnjave bila u bašti, a Lidija sa bebom.

- Pozvao je telefonom i ona je izašla na ulicu, u naručju je držala dvogodišnjeg sina. i onda su se čula dva pucnja i škripa kočnica. Istrčala sam na ulicu i videla Lidiju. Ležala je u travi ispred kuće u lokvi krvi, dete je vrštalo. Lidija je bila svesna rekla mi je: "Majko, upucana sam, boli me, krvarim, ne osećam ruku, uzmi dete"  - Dodaje jecajući nesrećna majka teško povređene devojke.

Prema njenim rečima da zlo bude veće deca su sve videla.

Jedva sam smirila decu koja su videla šta je Jonel uradio... Hvala Bogu, lLidija je nakon duge operacija, koja je trajala više sati, svesna, probudila se, ali ne znam u kom je stanju trenutno, ostaće bez prsta, pogođena je u ključnu kost, ima sačme u plućima i još krvari - nastavila je Hajnalka, koja osim Lidije ima četiri sina i još četiri ćerke.

Inače,Jonel V. sa Lidijiom, u vanbračnoj zajednici ima troje maloletne dece, od kojih je najmlađe beba. Njemu je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading