FILMSKA SCENA U LOZNICI: Najnoviji detalji hapšenja begunca - izleteo iz kola i pobegao u boravak za decu (VIDEO)

Autor:

Hronika

20.04.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odjednom se stvorilo nekoliko policijskih vozila pod rotacijom, sa upaljenim sirenama, i jedna marica. Policajci su istrčali iz kola, jedan je odjurio prema obližnjem obdaništu, drugi niz bulevar, prema lamelama, a sve je bilo kao na filmu", priča jedan loznički penzioner svedok hapšenja u lozničom naselju.

FILMSKA SCENA U LOZNICI: Najnoviji detalji hapšenja begunca - izleteo iz kola i pobegao u boravak za decu (VIDEO)

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Policija na terenu

On je prisustvovao nesvakidašnjim scenama u jednom od najgušće naseljenih delova grada gde je loznička policija uhapsila, prema nezvaničnim informacijama, jednog dvadesetdvogodišnjeg mladića iz Zemuna.

Policija je pokušala da zaustavi automobil ‘’reno megan’‘ čiji vozač se oglušio o naređenje pa dao u beg i onda je počela potera. Stigao je od zaobilatnog puta u deo Loznice gde su se potom, oko 11 sati, dešavale filmske scene. Njegov suvozač je napustio vozilo i dao se u beg u delu grada gde se nalaze osnovna i muzička škola, obdanište i Dnevni boravak za decu, omladinu i odrasle sa smetnjama u razvoju ‘‘Sunce’’.

Begunac B. D. je uleteo u ‘’Sunce’’ gde je i uhapšen. Prema jednoj verziji prethodno je bacio pištolj i drogu.

"Išla sam sa pijace kada sam ugledala ispred ‘’Sunca’’ policiju. Nisam znala šta se dešava, a onda sam videla da iz ulaza izlaze dva policajca pa onda još četvorica, od kojih su dvojica između sebe vodila nekog mladića kome su u tom trenutku pantalone bile spuštene oko članaka, a ruke mu, čini mi se, vezane na leđima.

Kod kružnog toka je bila marica i policijska kola i onda sam čula da je u toku hapšenje – kaže jedna Lozničanka koja je slučajno prisustvovala sceni privođenja koja je dobro uznemirila.

Prema nezvaničnim informacijama vozač je i dalje u bekstvu i za njim se intezivno traga. Inače, na fejsbuk stranici Loznica Grad pojavio se snimak privođenja kada policija izvodi begunca iz ‘’Sunca’’, a do ovoga trenutka o ovom događaju nema zvaničnih saopštenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading