PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA GDE JE PRONAĐEN LEŠ MUŠKARCA U BULEVARU: Inspektori ispituju stanare kako bi se utvrdio uzrok smrti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik podruma u kom je pronađen leš pokazao mesto gde je trunuo tri nedelje.

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA GDE JE PRONAĐEN LEŠ MUŠKARCA U BULEVARU: Inspektori ispituju stanare kako bi se utvrdio uzrok smrti!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Leš je pronašen u Bulevaru kralja Aleksandra 121a.

Vlasnik podruma je i vlasnik lokala u zgradi u kojoj je pronađen leš muškarca u fazi raspadanja, budući da je tri nedelje mrtav ležao u podrumu zgrade.

Policija i inspektori ispituju stanare zgrade.

Ekipa Republike obišla je zgradu u Bulevaru kralja Aleksandra, u kojoj je pronađen leš muškarca. 

Detalje o ovom slučaju otkrila nam je stanarka te zgrade D.M.

Kako navode očevici za Republiku, nesnosan smrad širio se iz ovih prostorija te su bili prinuđeni da prijave slučaj.

- U pitanju je čovek koji je radio za vlasnika lokala i nekoliko stanova u našoj zgradi. Taj gazda S.A. je navodno otišao na put pre više od tri nedelje, a onda je počeo da se oseća smrad po zgradi. Moja komšinica je jutros pozvala policiju jer nismo mogli više da živimo od smrada. Oni su u podrumu našli leš muškarca u raspadanju. Mi znamo da je to ovaj radnik jer ga toliko dugo nismo videli - objašnjava D.M. za Republiku.

Ona kaže da nema predstavu kako je čovek umro.

- U poslednje vreme je tumarao ulicama sav neugledan i neokupan, kao beskućnik. iz prostorije podruma u kojoj je godinama živeo pre nekoliko nedelja mladići su odneli otpad i sve očistili. To su uradili usred noći, pa se on tada prebacio u drugu prostoriju podruma, u kojoj je jutros i nađen. Ne znam da li je ubijen ili je sam preminuo. Sve je jako čudno. Primetila sam da je pre više nedelja prozor tog podruma bio stalno otvoren, a od pre tri nedelje baš je zatvoren. Niko od nas stanara nije imao ključ za bravu te prostorije - opisuje naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading