OVDE SU UPUCANA BRAĆA U OBRENOVCU: Vasilije i Miloš nisu hteli inspektorima da kažu ni jednu jedinu reč o obračunu, a grafiti govore sve (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća nisu htela da sarađuju sa policijom i otkriju detalje napada, kao ni tačnu adresu mesta obračuna.

OVDE SU UPUCANA BRAĆA U OBRENOVCU: Vasilije i Miloš nisu hteli inspektorima da kažu ni jednu jedinu reč o obračunu, a grafiti govore sve (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pucnjava u Obrenovcu

Vasilije M. (32) i njegov rođeni brat Miloš M. (26) upucani su juče u Obrenovcu, a, kako portal Republika.rs saznaje, ni policija ne zna tačno mesto obračuna jer muškarci nisu sačekali njihov dolazak, već su se privatnim vozilom uputili u bolnicu.

Kako saznajemo, pucnjava se dogodila u Ulici Miloša Obrenovića, a policija trenutno traga za snimcima sa kamera koje su eventualno zabeležile napad, kako bi se preciziralo mesto obračuna i našle čaure i drugi dokazi, ukoliko postoje.

Prema saznanjima naših reportera sa terena, muškarci su sami otišli u dom zdravlja i tamo ispričali šta im se desilo.

Međutim, kada su stigli inspektori, braća nisu htela da sarađuju sa njima i otkriju detalje napada, kao ni tačnu adresu.

Naši reporteri su u toj ulici danas zatekli više policijskih patrola kako tragaju za tačnim mestom pucnjave, ne bi li pronašli svedoke, snimke nadzornih kamera i čaure.

Ono što su reporteri mogli da opaze su grafiti koji se na više zidova u Ulici Miloša Obrenovića, a uglavnosm su posvećeni fudbalskom klubu Partizan i frakcijama navijača sa južne tribine.

Da podsetimo, juče u Obrenovcu oko 14 sati dogodila se pucnjava u kojoj su ranjena dva brata.

Oni su se javili u Urgentni centar. Jedan je nakon ukazane pomoći odmah pušten kući, a drugi nešto kasnije.

Policija intezivno radi na identifikaciji napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading