BIO SA PARTNERKOM DOK JE DETE UMIRALO U KADI! Ivana otkrila sve detalje zverstva - tresla se i plakala u policiji (FOTO)

Autor:

Hronika

28.03.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Lončar (47), žrtva nasilnika Uroša Pašajlića koji je u bekstvu, tvrdi da je živela je sa njim u Borči dok je njegova ćerka bila zaključana u stanu u Mirijevu.

BIO SA PARTNERKOM DOK JE DETE UMIRALO U KADI! Ivana otkrila sve detalje zverstva - tresla se i plakala u policiji (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP

Nasilje nad detetom

Žrtva nasilja Ivana L. (47), kojoj je emotivni partner Uroš P. (38) u petak slomio nos, tresla se i plakala u policiji, saznaje portal Republika.rs. Ivana je jedva smogla snage da prijavi nasilnika koji joj je naneo teške povrede.

Kako saznaje portal Republika.rs, Ivana je tvrdila da dugo nije znala da Uroš muči i svoje dete koje je držao zatočeno u iznajmljenom stanu na Mirijevu na Zvezdari, često i bez hrane.

Nesrećnica je policiji ispričala da je tri godine bila u vezi sa njim i da je maltretirao i tukao duže vreme, a posebno poslednja tri meseca kada su živeli zajedno u iznajmnljenom stanu u Borči, dok je njegova mala ćerka bila zaključana u stanu na Mirijevu.

 - Iznurena žena je plakala i tresla se pred policajcima, a svedočila je slikovito o užasu koji je doživela od čoveka kojeg je u nekoliko navrata nazvala i nevenčanim suprugom. Ispričala je da su živeli u Borči i da je često tukao i maltretirao, posebno kada bi krizirao bez droge. Ispričala je da su bili u vezi tri godine i da se strahovito plašila da ga prijavi, jer je znao sve detalje njenog života i da i ona ima ćerku tinejdžerskog uzrasta sa bivšim mužem čije prezime i dalje nosi. Vrlo potresno je svedočila i o maltretiranju devojčice stare osam godina koju je otac tukao i zaključanu držao u stanu kada on izađe napolje - ispričao je izvor portala Republika.rs blizak policiji.

Foto: Facebook

Ivana trpela nasilje

Inače, Ivana L. (46) koja je otkrila nezapamćeno zločinstvo na Zvezdari da njen emotivni partner Uroš P. (38) drži svoju ćerku L. P. (8) pet godina zatočenu u kadi u stanu, oglasila se i rekla da se oseća dobro.

Kako portal Republika.rs saznaje, Ivana kao i svi oko nje iščekuje da Uroš bude uhapšen, a za njim policija intezivno tragao nakon što ga je Ivana prijavila policiji zbog nasilja kada joj je slomio nos, a povrh svega za zlostavljanje nemoćnog deteta.

- Hvala Bogu dobro sam i moja ćerka Tea je dobro. Hvala Bogu i što će mala devojčica biti dobro - napisala je Ivana u poruci koju je poslala sestričini Nataši S, saznaje portal Republika. 

Nataša S. je za Republiku kazala da se Ivana L. oseća bolje jer je na sigurnom, te da veruje da više nije zavisnica od droge na koju je kako porodica veruje navukao Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading