HVALA BOGU ŠTO ĆE MALA LANA BITI DOBRO: Oglasila se žena koja je prijavila oca monstruma sa Zvezdare - očekuje Uroševo hapšenje (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

28.03.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana L. oseća bolje jer je na sigurnom i očekuje da Uroš bude uhapšen.

HVALA BOGU ŠTO ĆE MALA LANA BITI DOBRO: Oglasila se žena koja je prijavila oca monstruma sa Zvezdare - očekuje Uroševo hapšenje (FOTO/VIDEO)

Foto: Facebook

Ivana trpela nasilje

Ivana L. (46) koja je otkrila nezapamćeno zločinstvo na Zvezdari da njen emotivni partner Uroš P. (38) drži svoju ćerku Lanu P. (8) pet godina zatočenu u kadi u stanu, oglasila se i rekla da se oseća dobro.

Kako portal Republika.rs saznaje, Ivana kao i svi oko nje iščekuje da Uroš bude uhapšen, a za njim policija intezivno tragao nakon što ga je Ivana prijavila policiji zbog nasilja kada joj je slomio nos, a povrh svega za zlostavljanje nemoćnog deteta.

- Hvala Bogu dobro sam i moja ćerka Tea je dobro. Hvala Bogu i što će mala Lana biti dobro - napisala je Ivana u poruci koju je poslala sestričini Nataši S, saznaje portal Republika. 

Nataša S. je za Republiku kazala da se Ivana L. oseća bolje jer je na sigurnom, te da veruje da više nije zavisnica od droge na koju je kako porodica veruje navukao Uroš.

Foto: Facebook

Uroš P. i Ivana L.

Inače, Uroš P. je bio aktivan na društvenim mrežama Facebook i Instagram, na kojima je redovno objavljivao fotografije i video snimke.

Da podsetimo, Uroš P. (38) nalazi se u bekstvu od petka, kada ga je partnerka Ivana L. (47) prijavila za nasilje nad njom i otkrila da on svoju ćerku (8) godinama drži zarobljenu u stanu! Da stvar bude još gora, Uroš je sve vreme dok mu je ćerkica bila zatočena i gladna svakodnevno obvjavljivao fotografije i video klipove na društvenim mrežama!

Na fotografijama koje je objavljivao je uglavnom sam, ali je često slikao i svoj automobil, crveni "krajsler" koji je ostavio na parkingu pre nego što je pobegao.

Republika

Foto: MUP

Uroš P. osumnjičen za nasilje u porodici

U međuvremenu, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je objavilo fotografiju Uroša P. za kojim se traga i uputilo apel građanima da ukoliko ga vide jave policiji.

- Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630 - stoji u apelu MUP-a.

Za horor na Zvezdari saznalo se u petak, 24. marta, kada je Uroševa ljubavnica Ivana L. (46) došla u policijsku stanicu i pijavila da ju je on pretukao.

Dve policajke bile su uporne i nabavile nalog, te u saradnji sa tužilaštvom provalile su u stan, a tamo zatekle jeziv prizor.

Nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari.

- Devojčica je ležala u kadi na samrti. Izgledala je kao dete iz Etiopije. Nije znala ni da govori, veruje se da nikada nije bila napolju - navodi dobro obavešteni izvor za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading