DRŽAO DETE U KADI, A NA NJOJ... Jedan detalj iz stana strave na Zvezdari ledi krv u žilama: Da li užas može biti gori? (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

27.03.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je na kadu u koju je položio ćerku koju zlostavlja stavio jednu fotografiju, a na njoj...

DRŽAO DETE U KADI, A NA NJOJ... Jedan detalj iz stana strave na Zvezdari ledi krv u žilama: Da li užas može biti gori? (FOTO/VIDEO)

Foto: Dragan Kadić

Zlostavljanje deteta na Zvezdari

Žena I. L, koja je prijavila nasilje u Policijskoj stanici Palilula, otkrila je jezivo zatočeništvo oca U. P. nad ćerkom L. P. na Zvezdari. Muškarac je dete držao zaključano u stanu u Ulici Ružice Sokić. Otac je ćerku držao u kadi, oko koje je pronađena gomila smeća. Reporteri portala Republika.rs su bili na licu mesta i ostali zatečeni detaljem za koji se može reći da je bolestan - čovek je na kadu u koju je položio ćerku koju zlostavlja stavio zajedničku fotografiju mukarca i deteta za koju se pretpostavlja da je njihova.

Kako komšinica iz zgrade kaže za portal Republika.rs, u petak je policija provalila u stan i našla dete.

- Sa prozora sam videla kako policajka nosi dete. Meni se učinilo da je beba u roze jaknici. Kasnije sam saznala da se radi o detetu koje ima osam godina. Možete misliti koliko je dete mršavo i neuhranjeno kada sam pomislila da je reč o bebi - kaže za Republiku komšinica iz zgrade u Ružice Sokić.

Kako svedoče komšije za naš portal, oca deteta U. P. nisu skoro videli, a ni inače ga nisu poznavali jer su ga retko viđali u prolazu.

Kako javljaju naši reporteri, oko kade u kojoj je pronađeno dete je gomila smeća - gomila praznih kesa za hranu, kesica za perece i ostale grickalice, prazan omot od smrznute pice. 

Na kadi je, pored praznih kesica, primećena i fotografija na kojoj su muškarac i dete. Pretpostavlja se da je to snimak oca i devojčice koju je kasnije zlostavljao.

Foto: Dragan Kadić

Zlostavljanje deteta na Zvezdari

Stan u kojem je pronađena devojčica je zapečaćen i u njega se više ne može ući. Hodnikom zgrade se iz prostorija stana širi neprijatan smrad, nalik smradu leša.

Da podsetimo, komšije su godinama prijavljivale mučenje deteta, a izvor za portal Republika.rs kaže da su sve znali. 

- Čuli smo zapomaganje deteta i jauke i prijavljivali smo to policiji, ali patrole su dolazile do stana, a do sada nikada unutra nisu uspele da uđu - kažu komšije za portal Republika.rs.

- Za sti godine sam tri put zvao policiju, jer sam čuo dečje zapomaganje kroz prozor kupatila, ali nikada do sada nisu mogli da provale unutra - kaže još jedan naš sagovornik iz zgrade.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Zlostavljanje devojčice na Zvezdari

Isti stanar kaže da misli da je pre nekoliko godina video majku devojčice kako se svađala s U. P. napolju i raspitivala se za dete.

Dve policajke bile su uporne i nabavile nalog, te u saradnji sa tužilaštvom provalile su u stan, a tamo zatekle jeziv prizor.

- Devojčica je ležala u kadi na samrti. Izgledala je kao dete iz Etiopije. Nije znala ni da govori, veruje se da nikada nije bila napolju - navodi dobro obavešteni izvor za portal Republika.rs.

 

 

Kako saznajemo, otac i majka devojčice, kao i očeva trenutna vanbračna partnerka koja ga je prijavila za nasilje, su narokomani.

Majka devojčice je ranije ubila svoju majku, te je nakon presude bila u psihijatrijskoj ustanovi na lečenju, te kasnije iščezla.

Otac devojčice U. P. je dobio starateljstvo nad njom nakon presude majci.

 

 

Inače, za ovaj jezivi slučaj se saznlo kada je žena I. L. u Policijskoj stanici Palilula prijavila nasilje u porodici nad njom, a došla je sa vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka.

Tada je priznala i da zna da U. P. koji je bio nasilan drži pod ključem ćerku u stanu na Zvezdari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Ksenija Stojanović

27.03.2023 15:51

Kako smeju da provaljuju u stanove dilera i kriminalaca, a u ovim slučaju ne. Naročito ako neko prijavi maltretiranje.

Vesna

27.03.2023 20:19

Tako je Ksenoja,izgleda da zakon za svakog nije isti,uzas u kakvoj zemlji zivimo,bolesnika na svakom cosku

Sara

28.03.2023 21:08

Da ta žena koja je sa njim bila nije dobila batine,još uvek niko ne bi saznao za užasan život devojčice. I tu ženu treba kazniti.

Lelija

29.03.2023 20:01

Ti susedi su susedi iz pakla. Prokleta im bila svaka suza tog deteta. Kako su mogli mirno ziveti, jesti, spavati i slusati decije jauke. Mene decija suza pece kao zeravica. Kunem se, sama bih sedela ispred stana i strajkala gladju dok neko ne dodje. Vredelo bi i obiti stan pa u zatvor, samo da dete bude bolje. I kako se uopste moglo dogoditi da mentalni bolesnik - ubica majke, rodi dete? Kakve gene ima to dete a da bi se covek nadao da ce biti uzorno i normalno dete? Slabe su sanse. Sve njih na prusilni rad poslati. I 'majku' i ljubavnicu, i 'oca'. Dosta bre, vise.