ŽIVOJIN UHAPŠEN ZBOG OBLJUBE DVE DEVOJČICE, NJEGOVA SUPRUGA TVRDI: Nije kriv, potpisujem životom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Ja mislim da je to namešteno. Ne sumnjam konkretno ni na koga, ali on to svesno nije uradio - kaže Živojinova supruga

ŽIVOJIN UHAPŠEN ZBOG OBLJUBE DVE DEVOJČICE, NJEGOVA SUPRUGA TVRDI: Nije kriv, potpisujem životom!

Foto: facebook.com

Supruga Živojina N. (36) iz Kruševca koji je uhapšen zbog obljube dve devojčice, kaže za naš portal da je njemu sve smešteno.

- Mogu samo da kažem da on nije takav čovek, to potpisujem. Koga god da pitate reći će vam da je domaćin. Ja mislim da je to namešteno. Ne sumnjam konkretno ni na koga, ali on to svesno nije uradio, potpisujem mojim životom - kratko je istakla Živojinova supruga za Republiku.

Republika

Foto: MUP

Hapšenje Živojina u Kruševcu

Kako smo ranije pisali, vest o Živojinovom hapšenju danas je objavio MUP, a prema našim saznanjima, osumnjičen je za obljubu dve devojčice, koje su ćerke njegovoj svastici.

Kruševljanin je zadržan u pritvoru, a policija i Više javno tužilaštvo vode intenzivnu istragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Ana

28.03.2023 15:46

ova zena nije u redu nimalo... na prvom mestu treba da joj budu ta deca, pa dokaz da li je nevin ili ne, pa tek onda da daje izjave za njega...

Poznanik

28.03.2023 18:50

Licno poznajem sve aktere dogadjaja, jedna od "devojcica" nije devojcica nego sad vec udata zena u susednom selu. Gde je bila do sad da se pozali da ju je zlostavljao, godinama posle navodnog zlostavljanja je isla kod njih kuci, proslavljala praznike sa njima i sve najlepse pricala o Zivojinu! Najverovatnije je da se radi o namestaljci jer on zaista i jeste vredan covek i domacin svi u okolini mogu to da potvrde.

Poznanik 2

28.03.2023 22:18

@Poznanik - Mene samo zanima ko si ti, šta ti imaš da pričaš u tuđe ime šta i kako je kad nemaš predstave o životu, zadrži svoje glupo mišljenje za sebe.

Poznanik 3

28.03.2023 22:30

@Poznanik - A zasto se ti ne javis licno tim roditeljima i toj devojci, pa da vidis sta ce oni da ti kazu? Svi su iz sela znali da je on vredan i sve ali to je bila maska jer je on MONSTRUM!!