POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE ROŠTILJANJA PRE NESTANKA TROJICE DRUGARA: "Maneta progone VAPAJI drugara i slike vodene STIHIJE"

Autor:

Hronika

21.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugar trojice nestalih na Dunavu svedoči kako Mane koji se jedini spasao sa čamca, ne može da se smiri, i da neprestano traga za kumom i drugovima ostalim iza njega u vodi.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE ROŠTILJANJA PRE NESTANKA TROJICE DRUGARA: "Maneta progone VAPAJI drugara i slike vodene STIHIJE"

Foto: Facebook, Nemanja Pančić

Mane Knežević,, Miloš Marković, Milan Nikolić, Nenad Trivković

Sestra nestalog Nenada Trivkovića  kazala je danas za Republiku da su porodica i prijatelji trojice Zemunaca nestalih u subotu na Dunavu, neprestano na nogama i mole da se svi koji mogu uključe sa njima u potragu. Poseban poziv upućuju kajakašima. 

Foto: Društvene mreže

Mane Knežević sa nestalim kumom Nenadom Trivkovićem

Bojana otkriva da je njen brat Nenad neplivač i da je boli i pomisao o strašnoj noći od kada mu se izgubio svaki trag, kao i dvojici njegovih drugara Milošu Markoviću i Milanu Nikoliću. Sumnja se da su Milan i Miloš najverovatnije nestali u ledenoj vodenoj stihiji dok su pokušavali da se domognu u teškim uslovima usled vetra i talasa predaleke obale i da sa sobom spase neplivača Nenada. 

- Ništa novo u potrazi nema. Tuga i užas. Nenad je neplivač. Svi smo u šoku i čekamo da se oni nađu. Nenad ima sina od tri godine,  Milanova žena je trudna, a Miloš ima ćerkicu od dve godine - kazala je Bojana. 

Foto: Društvene mreže

Mane sa nestalim kumom Nenadom

Kada se čamac na kojem su se nalazila četvorica drugara pripitih posle roštiljanja na Beloj steni prevrnuo, samo se Mane Knežević spasao plivajući sa parčetom plute. Porodica kod koje je došao probivši se od reke kroz šiblje, oglasila se danas za medije, a vlasnica kuće je za Republiku i Srpski telegraf ispričala da je Mane bio u potpunom šoku i da je tražio pomoć da spasi prijatelje i kuma. 

Foto: Društvene mreže

Nestali IT stručnjak Milan Nikolić

S druge strane Mane je nedostupan medijima iako je aktivan član tragačkog tima za trojicom nestalih, a i posle tri dana od spasavanja ne može da spava i da se smiri, samo misli o kumu i drugovima koji su iza njega ostali u vodi. 

- Noć na Dunavu ostavila mu je traumu i gorčinu od koje se verovatno nikada neće oporaviti. Glasovi, odnosno vapaji drugara, slike podivljale vode, hladoće i vetra ga progone. On od nedelje aktivno traga za nestalima iako nema snage za priču o kobnoj noći čak ni sa najbližima - rekao je za Republiku jedan zajednički drugar momaka koje je ledeni podivljali Dunav razdvojio.

Foto: Društvene mreže

Nestali muškarci sa prijateljima 

On kaže da je Nenad voleo Dunav i pokazuje nam njegove slike sa čamca i roštiljanja pored reke, a izdvaja jednu zajedničku fotografiju nestalih iz maja pretprošle godine na kojoj su u jednoj takvoj prilici nasmejani i spokojni uz vodu u društvu prijatelja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading