U STANU U ZAJEČARU PRONAĐENE 4 KESICE SA KOKAINOM! Policija privela dvojicu muškaraca zbog sumnje da su prodavali narkotike

Autor:

Hronika

18.03.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla i tri digitalne vagice za precizno merenje sa tragovima kokaina.

U STANU U ZAJEČARU PRONAĐENE 4 KESICE SA KOKAINOM! Policija privela dvojicu muškaraca zbog sumnje da su prodavali narkotike

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Dvojica Zaječaraca uhapšena su zbog postojanja osnova sumnje da su proizvodili i prodavali narkotike.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su V. M. (31) i M. B. (28) iz okoline ovog grada, u čijim su stanovima, pronašli četiri kesice sa kokainom ukupne težine 76,18 grama, ali i manju količinu marihuane.

Policija je pronašla i tri digitalne vagice za precizno merenje sa tragovima kokaina, novac u iznosu od 8.550 evra i 52.040 dinara, kao i dva mobilna telefona.

Osumnjičenima je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu kojom se terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading