POZVAO DEVOJKU U SVOJ STAN, PA JE SILOVAO: Srđanu Egiću određen pritvor do 30 dana, izneo svoju odbranu

Autor:

Hronika

11.03.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Egić je uhapšen prekjuče.

POZVAO DEVOJKU U SVOJ STAN, PA JE SILOVAO: Srđanu Egiću određen pritvor do 30 dana, izneo svoju odbranu

Foto: E-Stock, Youtube/K1

Srđan Egić (42) uhapšen je prekjuče nakon što je devojka (21) pozvala policiju i prijavila da ju je silovao u stanu u Novom Sadu danas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, saznaje Telegraf.rs.

Nezvanično, on je detaljno izneo svoju odbranu.

Viši sud mu je odredio pritvor do 30 dana.

Kako nam je rečeno, devojka je inspektorima objasnila da je Egića upoznala preko Fejsbuka i da ju je on 8. marta pozvao na piće. On je pristala jer joj je on obećao da će joj naći posao, a kasnije i stan.

- Ona tvrdi da ju je pozvao u njegov stan, a da je ona pristala jer ju je ubedio da su svi lokali puni zbog Dana žena. Već nakon nekoliko minuta nasrnuo je na nju pod izgovorom da vode ljubav. Ona ga je odbila, ali on nije odustao te ju je silovao. Devojka je rekla da je uspela da pobegne iz stana i od prolaznika tražila pomoć - kaže sagovornik blizak istrazi.

O ovom slučaju oglasio se njegov advokak Goran Karadarević:

- Zamolio bih javnost, pre svega sredstva javnog informisanja da ne kršimo pretpostavku nevinosti moga klijenta. Ovo su osnovne odredbe Zakonika o krivičnom postupku i obavezuju sve da se pridržavaju ovog načela, u smislu obaveze suzdržavanja da se u javnosti na ovaj način povređuju prava osumnjičenog. Dakle sačekajmo rezultate barem prikupljanja dokaza pre nego što naškodimo časti i ugledu neke ličnosti. Ovo su osetljivi predmeti, gde se često i javnost isključuje iz postupka - rekao je advokat Karadarević.

Inače, Egić je diplomirani politikolog za međunarodne odnose, magistar i doktor ekonomskih nauka. Otac je dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Komentar

11.03.2023 17:33

Treba da odgovara naravno...a ona mi je naivna skroz, šta traži kod njega u stanu...

sanja

11.03.2023 19:19

@Komentar - da se igraju zmurke