ODNET ESKOBAROV LEŠ: Očevici opisali ubice (FOTO)

Autor:

Hronika

09.03.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtva je u kafiću na pumpi "Knez petrol" bila redovan gost i svaki dan je otprilike u isto vreme dolazio na kafu.

ODNET ESKOBAROV LEŠ: Očevici opisali ubice (FOTO)

Foto: St/N. Pančić

Čuo sam pucnje ali sam mislio da su petarde... Kad sam ušao unutra i video sam da leži u krvi, odmah je pao... Nisam video obojicu kud su pobegli, samo jednog - rekao je jedan od očevidaca jutrošnje egzekucije u kafiću na benzinskoj pumpi "Knez petrol" u Rušnju.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Ubistvo, benzinska pumpa

 

Kako Kurir saznaje na licu mesta, brojni očevici, koje inspektori ispituju jednog po jednog, kažu da su čuli 5-6 pucnjeva.

 

Podsetimo, s nekoliko hitaca jutros oko 11 sati ubijen je Ranko Radošević zvani Eskobar (54), navodni pripadnik nikšićkog krimi-miljea i takođe navodni bliski saradnik "škaljaraca" i Jovana Vukotića, likvidiranog u septembru u Istanbulu pred očima trudne supruge.

"Odmah sam zalegao iza fotelje"

- Stalan sam gost ovde, ušao sam i seo za sto, i video prijatelja koji je bio okrenut ka vratima kafića da se bacio na pod. Onda sam ja zalegao iza fotelje, nisam znao koga napadaju, da se zaštitim od metaka. Posle sam samo video siluete kako odlaze - rekao je jedan od očevidaca.

Očevici dali opis dvojca smrti

Dvojica muškaraca obučena u crno, sa kapuljačama na glavi i hirurškim maskama na licu pucala su u Nikšićanina dok je pio kafu u kafiću na pumpi "Knez petrol"  na koju je inače često dolazio da popije kafu.

Nadzorne kamere snimile su dva napadača, koji deluju mlado, i koji su imali hirurške maske na licu. Jedan je bio u trenerci - donji deo crn, a gornji crno-beli sa crnom kapuljačom. Taj napadač deluje mlađe i okretno, kao da je oniži, ali vitak. Očevici kažu da je upravo on bio taj koji je pucao.

Drugi u farmerkama i zimskim cipelama, sa debelom zimskom jaknom koja na kapuljači ima krzno, viši je i krupniji.

- Pre pucnjave jedan od napadača je ušao u restoran. Ubijeni kao da je predosetio šta ga čeka i pokušao da pobegne ali nije uspeo. Napadač sa zelenom maskom preko lica i kapuljačom odmah je zapucao.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading