ŠTA SE DEŠAVA? Brajanu Volšu odloženo suđenje

Autor:

Hronika

28.02.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan je optužen da je raskomadao svoju ženu iz Beograda

ŠTA SE DEŠAVA? Brajanu Volšu odloženo suđenje

Foto: Tanjug/AP

Kancelarija okružnog tužioca Norfolka Majkla V. Morisija saopštila je u ponedeljak da će slučaj Brajana Volša, umesto u sredu, biti nastavljen 4. aprila pred okružnim sudom u Kvinsiju, odnosno da mu se neće suditi sutra, kao što je planirano, već da će u sredu biti održana samo statusna konferencija, na kojoj će se razmotriti plan sudskog procesa. 

Volš će se pojaviti pred sudom tek u aprilu.

Podsećanja radi, Brajan Volš je trebalo da se u sredu, 1. marta ponovo pojavi pred sudijom, nakon što je njegova advokatica 9. februara zatražila da se saslušanje pomeri.

Volš je optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš, rođene Beograđanke, koja je poslednji put viđena 1. januara, a čiji je nestanak prijavljen 4. januara.

Brajan je prvo uhapšen zbog ometanja istrage, a onda je optužen za njeno ubistvo.

Sumnja se da je u noći između 1. i 2. januara, posle svađe, Brajan ubio Anu nožem, a onda njeno telo raskomadao u podrumu svoje kuće, nakon čega je delove tela pobacao u kesama na nekoliko mesta i spalio ih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading