PRVO SMO ODVOJILI GLAVU, PA UDOVE, ODVAJAMO KARLICU I ABDOMEN! Hrvatin bez trunke kajanja o mlevenju ljudi: Belivuk je sekirom presekao vrat Radojeviću!

Autor:

Hronika

24.02.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i članovima njihovog klana za svirepa ubistva i ostala zlodela.

PRVO SMO ODVOJILI GLAVU, PA UDOVE, ODVAJAMO KARLICU I ABDOMEN! Hrvatin bez trunke kajanja o mlevenju ljudi: Belivuk je sekirom presekao vrat Radojeviću!

Foto: Starsport, E-stock

Marko Miljković i Veljko Belivuk

Danas je u Specijalnom sudu u Ustaničkoj ulici u Beogradu nastavljeno suđenje kriminalnom klanu na čijem čelu su Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković zvani Mare Mesar. Članovi ove grupe se terete za sedam ubistava, silovanja, otmice, trgovinu drogom i oružjem.

Na ovonedeljnim suđenjima, kako je najavljeno, prikazani su snimci i fotografije iz optužnice, a svedok-okrivljeni Srđan Lalić imao je priliku i da se izjasni o najbrutalnijim fotografijama koje se nalaze u prepiskama koje su vršene između članova kriminalne grupe Belivuk-Miljković. Nakon njega, trećeg dana suđenja počelo je svedočenje i Bojana Hrvatina, a njegov iskaz se očekuje i danas.

Hrvatin govori o ubistvu Zdravka Radojevića.

Prvi put sam u zatvoru čuo za Radojevića. Budimirova droga je bila kod njega i oni su bili kumovi. Ranije su Budimiri radili za njega, prodavali drogu, a on je bio Zvezdaš. 

Posle Vukićevića Belivuk , Miljković, Lalić i Budimiri beže u Tursku i zovu me da Idem da vidim kuću Radojevića. Milošu sam rekao da hoću, ali da nađe nekog ko će me odvesti. Poslao mi je sliku s klase, a onda rekao i da odustaju od toga. 

Rekli su mi kasnije da se Radojević povezao sa Crnogorcima i da juri marka Budmira i da će udariti na njegovu ženu i decu ako ga ne nađe. To je bilo strašno jer smo mi jurili samo one koji nas jure, a ne diramo njihove žene i decu. Tog novembra dva tri dana pre 11. rekli su mi da napravimo lažni sudar kad Nebojša Janković dođe da se nađe sa Radojevićem. Trebalo je da se napravi lažna pucnjava kod Radojevićeve kuće da to bude signal za policiju kasnije kada nestane, da zavaramo trag.

Našli smo se iza Slap pumpe kod jedne škole. Nemanja Đurić je stajao kod Laste i kod bus stanice, a mi na improvizanom parkingu ka isključenju da napravimo lažni sudar , da vidimo ima li pratnju. Radojević je kasnio, došao je pasatom, Budmir je primetio kad je došao i da se ugledao sa Јankovićem. Napravili smo lažni sudar i posle Budmir i ja idemo da uzmemo kobinezone i kupili hranu, pa idemo ka Ritopeku. 

Na spartu zatičem Miljkovića, do njega Radojevića i preko puta Miloša Budmira.
Pričali smo sa njim i niko ga prstiu nije takao do tada. Savladali su ga tako što su ga navatali Belivuk i Miljković kada su izleteli iz dečije sobe i otuda anegdota da su se zaglavili u vratima Belivuk i Miljković

Nebojša i Janković su došli maskirani i sa pištoljem i municijom dali mu da ga ispipa. Pravi se lažna pucnjava na jankovića. 

Radojevića smo spustili u gražu na zemlju na napravljenu kocku od najlona. Budmir Marko mu je nešto rekao zbog pretnji. Belivuk se presvukao u beli kombinezon molerski i farbarski i asocirao me na kovid bolnice. radojevića smo skinuli i položili na stomak sa rukama na leđima. Belivuk je rekao: Ajde braćo ko će da ga reši?

Preciznim udarcem sekirom je Belivuk ubio Radojevića, a ja sam mu odvojio glavu. 

Draganić je ušao i čudio se što nismo ceo pod zaštitili najlonom.

Istim metodom kao i pre njega smo samleli Radojevića. Prvo smo odvojili glavu, pa udove. Karlicu odvojimo i abdomen. Nestala je struja...

Kasnije smo zapalili sve, korito i ostale stvari - to je radio Belivuk jer je rekao da ima iskustva. Draganić, Janković, Budmir  i ja smo putovali pola sata ka Dunavu pored samo jedne jedine kuće, a druge kuće su bile daleko u brdu i nije bilo mogućnosti da nas vide ljudi. Budmir je imao pantalone za pecanje, Draganić je vezao sebe i Miloša oko struka da on uđe u vodu i da napravi rez na dzaku da ode u reku samleveni Radojević. Trebalo je da sve to iscuri, a dzakovi su posle paljeni. Draganiće se odvojio od nas i plaio sve preostale stvari. Pisali smo Veljku, otišli smo do kuće , nismo s ekupali, samo smo se presvukli. Belivuk i Miljkovic odlaze senikom, a mi Draganićevim autom. -

Auto žrtve prodali Albancu 

- Na Piletovom placu sam bio sa Milošem Budmirom da kupim bmw 5 za svoju ženu, a onda i drugi put da kupimo drugi auto. Belivuk je za dan dva rekao znam da je beli mercedes otišao na Kosovo i kupio ga je Albanac od kojeg su uzimali travu. Saznao sam da je to Radojevićev gle.

Isplaćeni smo po 10 hiljada Janković, Đurić, tešić i ja, po pet smo u dva navrata uzimali u kući u Lisičijem potoku, to nas je Belivuk isplatio za ubistvo Radojevića, a oni koji su učestvovali i bolje finanskijski stajali su to naplatili od drugih stvari - rekao je Hrvatin.

Suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavljeno je u prva dva dana ove nedelje, ispitivanjem svedoka okrivljenog, Srđana Lalića na predočenu policijsku foto-dokumentaciju sačinjenu nakon njihovog hapšenja. Trećeg dana za govornicom suda se pojavio i svedok-okrivljeni Bojan Hrvatin, koji je prvnestveno priznao pred sudom svoje učešće u zlodelima, a zatim je opisao kako je upoznao Veljko Balivuk i Marka Miljkovića i postao deo klana, te do detalja ispričao o otmici i ubistvu Gorana Veličkovića Goksija.

Da podsetimo, Srđan Lalić (36) je prvi od tri svedoka okrivljena iz Belivukovog klana koji je osuđen na 18 godina zatvora umesto doživotne robije, koji se sa sricanjem tog statusa obavezao da pred sudom ispriča sve što mu je poznato o monstruoznim ubistvima i drugim zverstvima te kriminalne grupe.

Inače, Lalić je postao poznat javnosti kao Belivukov nasmejani koljač od kada se pojavila fotografija na kojoj se šefom klana smeje iznad izmučenog tela jedne od žrtava, koju su potom zaklali.

On je po zanimanju IT strucnjak, koji je u Belivukovom klanu bio zadužen za nabavku i održavanje kriptovanih telefona sa aplikacijom Skaj, a putem koje su članovi Veljine ekipe međusobno razmenjivali fotografije jezivih zločina, ali ih i slali suprotstvaljenom klanu u znak zastrašivanja.

Tokom dosadašnjeg svedočenja Lalić je klan optužio za dvadestak ubistva za koja do sada nisu optuženi, a žrtve se većinom i dalje vode kao nestala lica.

Drugi svedok-okrivljeni je Bojan Hrvatin, koji se juče pojavio prvi put pred sudom u procesu protiv klana Belivuk- Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading