JEZIVA PUCNJAVA U ČAČKU: Upao u kafić i zapucao - muškarac teško ranjen, hitno prevezen u Urgentni (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

06.02.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava se dogodila danas oko 16 sati u Ulici Gavrila Principa u Čačku.

JEZIVA PUCNJAVA U ČAČKU: Upao u kafić i zapucao - muškarac teško ranjen, hitno prevezen u Urgentni (FOTO/VIDEO)

Foto: RINA

Policija na terenu

U širem centru Čačka došlo je do pucnjave na ulici, kada je jedan muškarac iz puške ispalio nekoliko hitaca u drugog, a zatim pobegao sa lica mesta. Kad su čuli pucnje gosti koji su se zatekli u obližnjem kafću odmah su izleteli napolje. 

- Videli smo čoveka kako povređen leži nasred ulice. Odmah smo zavli policiju i Hitnu pomoć, ali smo i sami pokušali da pomognemo povrđenom dok ekipa ne dođe. Napadač se dao u beg - rekao je za RINU jedan od očevidaca koji se zatakeo na licu mesta. 

Pucnjava se dogodila danas oko 16 sati u Ulici Gavrila Principa u Čačku, a muškarac (39) je teško povređen i hospitalizovan na Urgentno-prijemnom odeljenju u Opštoj bolnici u Čačku. 

- Pacijent je primljen sa prostrelnom ranom prednjeg trbušnog zida i otvorenom ranom glave. Priprema se njegov prijem u jedinicu intenzivne nege - saopšteno je iz Opšte bolnice Čačak.

Očevici ovog događaja kažu da je do pucnjave došlo kada je stariji muškarac ušao u kafić sa puškom i ispalio dva metka u muškarca koji je unutra sedeo. Nakon prvobitnog šoka i pometnje, gosti lokala su pritrčali da pomognu povređenom a muškarac sa puškom je pobegao.

 

 

- Napadač je brzom intervencijom policije pronađen i ponovo doveden na lice mesta, nakon čega će biti priveden nadležnim organima. U pitanju je stariji čovek, a motiv pucnjave još uvek nije poznat - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading